Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμώνει η ακροδεξιά στις ΗΠΑ κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τραμπ και οι εκλεκτοί του

Δυναμώνει η ακροδεξιά στις ΗΠΑ κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τραμπ και οι εκλεκτοί του

Η έφοδος του FBI στην κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ οδηγεί στα άκρα την πολιτική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε το CNN το 60% των λευκών αμερικανών πιστεύουν ότι έγινε νοθεία στις τελευταίες εκλογές προκειμένου να τις κερδίσει ο Τζο Μπάιντεν, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Πριν λίγες ημέρες δεν μπορούσε να φορέσει το σακάκι του, ενώ τα λάθη που κάνει είναι το ένα χειρότερο από το άλλο με αποτέλεσμα η δημοτικότητά του συνεχώς να πέφτει. Αντίθετα, ανεβαίνει του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ και στην περίπτωση που κατορθώσει το διεφθαρμένο βαθύ κράτος της Ουάσιγκτον να αποκλείσει τον Τράμπ από τις εκλογές, έτοιμοι είναι οι σκληροί υποστηρικτές του Γερουσιαστές από το Μιζούρι και το Τέξας και την Φλόριντα να βάλουν υποψηφιότητα αντ’ αυτού. 

Οι αντίπαλοι του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι ήδη δέχθηκαν μία πρώτη μεγάλη ήττα από το Ανώτατο Δικαστήριο με την απαγόρευση των εκτρώσεων, από ένα σημείο και πέρα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία θεωρία συνωμοσίας ότι με εντολή του Ντόναλντ Τραμπ έγιναν τα επεισόδια στο Καπιτώλιο. 

Στην Ουάσιγκτον Ποστ, ο αρθρογράφος Μιλμπαντ έγραψε άρθρο ότι υπάρχει απειλή πολιτικής βίας από ακροδεξιούς εξτρεμιστές και ήδη μετά την έφοδο στην κατοικία Τραμπ από το FBI είχαμε επίθεση ενόπλων σε άνδρες του FBI με έναν νεκρό.

Το γεγονός ότι το 60% των λευκών αμερικανών, που αποτελούν ακόμα την πλειοψηφία αυτής της χώρας, πιστεύουν ότι ο Τζο Μπάιντεν έγινε πρόεδρος με μία εκλογική νοθεία, δείχνει ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν στην Αμερική στα επόμενα χρόνια.  Ας σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των ανδρών της αστυνομίας των ενόπλων δυνάμεων και του δικαστικού σώματος είναι λευκοί.

Χ.Α.Μ. 

Exit mobile version