Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λείπει ένα Εθνικιστικό Κίνημα από την Βουλή της Ελλάδας;

Λείπει ένα Εθνικιστικό Κίνημα από την Βουλή της Ελλάδας;

Την ίδια ώρα που η χώρα κυριολεκτικά φλέγεται από προβλήματα σοβαρά και σημαντικά από ακρίβεια, πληθωρισμό, τουρκική απειλή και μια οικονομική κρίση, που έρχεται και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει, στην βουλή της Ελλάδας δεν υπάρχει ένα Εθνικιστικό Κίνημα να διαμορφώσει πολιτικό λόγο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις ανακοινώσεις των κομμάτων από πλευράς “εθνικής” βγαίνει ο “πολύς” Βελόπουλος με μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια, όλο και περισσότερο λείψανο, και λέει κάτι αοριστολογίες χωρίς στην ουσία να κάνει αντιπολίτευση. Αυτό ας το βλέπουν διάφοροι “πατριώτες” που ψήφισαν τον άρχοντα των κηραλοιφών, ο οποίος είχε βρει το φάρμακο για την καράφλα, αλλά γίνεται όλο και περισσότερο καραφλός…

Θα άστραφτε και θα βρόνταγε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή εάν ένα ολόκληρο Σύστημα και Ιούδες του Κινήματος δεν το είχαν αφήσει  όχι μόνο εκτός πολιτικής, αλλά και εντός φυλακής. Θα ηχούσαν οι δρόμοι και οι πλατείες. Αλλά τι να πει κανείς για μία κυβέρνηση όπως η Νέα Δημοκρατία, όπου ο Νώτης Μιταράκης, υπουργός υπεύθυνος για την λαθρομετανάστευση δήλωσε πρόσφατα ότι δεν απασχολεί τους Έλληνες το ζήτημα λαθρομετανάστες! Και αυτό μία ημέρα μετά το κόψιμο του λαιμού με μαχαίρι μιας Ελληνίδας στο Αιγάλεω από έναν Πακιστανό που ήταν σεσημασμένος και δεν είχε απελαθεί και είχε τρία ονόματα και τρεις ταυτότητες… Να χαίρεστε το κράτος σας “εθνικόφρονες” της πεντάρας.

Μανέθων 

Exit mobile version