Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: έρχονται διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά

Προ ολίγον ημερών σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης, προέβη σε μερικές βαρυσήμαντες δηλώσεις που επαληθεύουν πλήρως τις προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται! Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν επαρκεί η περιορισμένης κλίμακας «οικονομία» στον φωτισμό δημοσίων κτηρίων, ο πρόεδρος του οργανισμού απάντησε πως «θα υπάρξουν εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος και στα νοικοκυριά, προκειμένου να αποφευχθεί ένα ολικό black-out!».


Παράλληλα, έγιναν αναφορές στην συγκεκριμένη εκπομπή τόσο για την αλματώδη αύξηση των τιμών της κιλοβατώρας (και κατ’ επέκταση του λογαριασμού), όσο και για τον κίνδυνο στέρησης της στοιχειώδους παροχής ρεύματος σε ολόκληρες αστικές περιοχές για πολλές ώρες κατά την διάρκεια μιας ημέρας! Έγινε λόγος ακόμα και για την ασυδοσία των ιδιωτικών παρόχων, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αισχροκερδούν στις πλάτες των Ελλήνων, ένα φαινόμενο που αποτελεί φυσικά τον κανόνα στον καπιταλισμό.

Αυτά είναι τα “θαυμαστά” αποτελέσματα της καταστροφικής ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που μεταφράζεται σε αμύθητα υπερκέρδη για τους “εκλεκτούς” ολιγάρχες του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα και σε δυσβάσταχτα βάρη στους ώμους του ελληνικού λαού που στενάζει εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ακρίβειας.

Νικόλαος Δ.

Exit mobile version