Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ατέλειωτη η εμπάθεια από τα “πατριωτικά” κόμματα για την Χρυσή Αυγή 

Ατέλειωτη η εμπάθεια από τα “πατριωτικά” κόμματα για την Χρυσή Αυγή 

Όχι, δεν τους φτάνει το γεγονός ότι άδικα η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται στην φυλακή ακόμη και όταν παραδέχονται ευθέως αυτό το άδικα. 

Ως γνωστόν, ένα Σύστημα ολόκληρο αγωνίστηκε επί δέκα χρόνια με νύχια και με δόντια με κατηγορητήρια, δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία και κατοικίες, εμπρησμούς αυτοκινήτων να κτυπήσει την Χρυσή Αυγή. Τελικά κατάφερε και την έθεσε εκτός βουλής, όσο για τις Ιδέες είναι ασύδοτες και κανείς δεν μπορεί να τις περιορίσει. 

Μετά την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής κάποιοι επιτέλους είδαν την ευκαιρία ότι έρχεται η δική τους ώρα και έχουμε μέχρι σήμερα 4 με 5 τουλάχιστον κόμματα, τα οποία διεκδικούν να έχουν μία ανάλογη με την Χρυσή Αυγή επιτυχία. Άλλοι είναι ορφανά της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι αυτής της ίδιας της Χρυσής Αυγής, άλλοι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες, που έφθασαν από Καρατζαφέρη μέχρι Νέα Δημοκρατία… 

Για γέλια και για κλάματα η ιστορία τριών κομμάτων που έγιναν ένα και τώρα είναι πάλι δύο. Αναφέρομαι στον λιβανιστή της Μέρκελ και των μνημονίων Τζίμερο, ο οποίος έκανε κόμμα με τον φίλο του Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο προσετέθη και ο πρώην υπάλληλος του Αλαφούζου, Μπογδάνος. Τελικά τα διέλυσαν… Στην διεκδίκηση πολιτικού χώρου και πρώην μεγαλοεργολάβος, του οποίου ο εκπρόσωπος έδωσε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή. Είναι προς τιμήν του κατ’ αρχάς, ότι αναγνωρίζει και δηλώνει δημόσια ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι μία πολιτική δίωξη. Παρακάτω όμως, δηλώνει ότι θα έπρεπε οι Χρυσαυγίτες να ζητήσουν συγγνώμη για την βλάβη που προκάλεσαν στα εθνικά ιδεώδη!; Γι’ αυτό αλήθεια, διώχθηκαν πολιτικά; Γιατί έβλαψαν τα εθνικά ιδεώδη ή μήπως για το αντίθετο; γιατί τα υπερασπίστηκαν με σθένος; 

Όσο για το άλλο που αναφέρει περί χρυσαυγιτισμού και της κληρονομίας του, ας γνωρίζει ότι οι Ιδέες δεν κληρονομιούνται και επί πλέον ουδείς διεκδικεί την κληρονομία της Χρυσής Αυγής. 

Είναι πραγματικά όμως, εξωφρενικό και αποδεικνύει ότι η Ελλάς είναι η χώρα των θαυμάτων, όπου ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει… Ότι άτομα, που με το όνομα τους συμμετείχαν σε εκλογές και όχι μία φορά, έχοντας μπροστά σταθερά στο ποσοστό τους το μηδέν να ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή, που επέτυχε 4 φορές να εκλέξει βουλευτές σε εθνικές εκλογές και δύο φορές σε ευρωεκλογές! Για να μη μιλήσουμε για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους σε όλη την χώρα. 

Ας είναι… Η ώρα των εκλογών πλησιάζει και ο καθένας θα μετρηθεί. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version