Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εισβολής συνέχεια: πάνω από 200 λαθρομετανάστες στα Κύθηρα μέσα σε μια ημέρα!

Τρία ιστιοφόρα μέσα σε 24 ώρες έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού λιμενικού σώματος φορτωμένα με πάνωαπο 200 συνολικά λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και την Τουρκία!

Στο σημείο της άφιξης, όταν μετέβησαν άνθρωποι της αστυνομίας συνέλαβαν καθ’ οδόν γύρω στα 97 άτομα ενώ κατασχέθηκε και ιστιοφόρο που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά τους. Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ως φερόμενοι διακινητές. Πληροφορίες καθεστωτικών μέσων κάνουν λόγο για «συγκέντρωση των μεταναστών σε συγκεκριμένο χώρο στο νησί προκειμένου να καταμετρηθούν».

Τα τρία ιστιοφόρα, φορτωμένα με εισβολείς, κατάφεραν με άνεση και ανενόχλητα να διασχίζουν το κατά τα άλλα «περιφρουρημένο» από την αντεθνική Frontex Αιγαίο και να φτάσουν σε νησί του Ιονίου δίπλα στην Νεάπολη Λακωνίας!

Εάν λάβει κανείς υπόψη την σφόδρα φιλομεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και την ιδιαίτερη «αγάπη» που τους δείχνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, μπορεί κανείς να υποθέσει τι περιμένει και αυτούς τους συγκεκριμένους εισβολείς! Ήτοι, επιδόματα, στέγαση, πιθανώς και παροχή ασύλου και όλα αυτά παρασιτώντας εις βάρος των Ελλήνων και των Ευρωπαίων φορολογούμενων…

Τα καθημερινά περιστατικά τέτοιου τύπου τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα μέσω Έβρου, όσο και στο Αιγαίο, όπου οι μαφιόζοι δουλέμποροι αλωνίζουν, έρχονται να καταρρίψουν τις κατ’ επανάληψη άθλιες δηλώσεις του υπουργού Ν. Μηταράκη κατά καιρούς, ότι το μεταναστευτικό αποτελεί «παρελθόν» και ότι δεν συζητείται τάχα πλέον στην ελληνική κοινή γνώμη! Και ψεύτες και επικίνδυνοι…

Νικόλαος Δ.

Exit mobile version