Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψηφιακή κατοχή της Ουκρανίας από την Ρωσσία!

Ψηφιακή κατοχή της Ουκρανίας από την Ρωσσία

Σε απόσταση κοντινή στο Κίεβο, στην περιοχή του Ιρπίν, Ουκρανοί τεχνικοί προσπαθούν να θέσουν και πάλι το διαδίκτυο κάτω από τον έλεγχο της Ουκρανίας. Το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας βρίσκεται κάτω από ρωσσικό έλεγχο στον χώρο του διαδικτύου. Επί πλέον, στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία, την οποία έχει καταλάβει ο ρωσσικός στρατός όσα μωρά γεννιούνται αποκτούν αυτόματα ρώσσικο διαβατήριο. Όλα τα δεδομένα των περιοχών αυτών αναδρομολογήθηκαν μέσω ρωσσικών δικτύων με την βοήθεια υποθαλάσσιων καλωδιώσεων και έτσι η Μόσχα ελέγχει το facebook, το twitter και το instagram στις ουκρανικές ιστοσελίδες. Ακόμη, αναγκάζει τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν ρωσσικά τηλεφωνικά δίκτυα, αφού τα ουκρανικά δεν λειτουργούν. 

Δεν πρόκειται, λοιπόν, μόνο για μία στρατιωτική κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της Ουκρανίας, αλλά και για έναν πλήρη έλεγχο του μέρους αυτού της χώρας, αφού έχει επιβληθεί η Μόσχα και στο διαδύκτιο. 

Ο πρόεδρος Ζελένσκι σε δημόσια δήλωσή του είπε ότι πρέπει να έχει τελειώσει ο πόλεμος πριν να μπει ο χειμώνας. Και επειδή ασφαλώς δεν υπάρχει περίπτωση νίκης της Ουκρανίας, είναι φανερό ότι η Ουκρανία του Ζελένσκι ετοιμάζεται να υποχωρήσει και αυτό δεν θα είναι μόνον μία ήττα του Ζελένσκι, αλλά και του Τζο Μπάιντεν, αλλά και της ελεγχόμενης από τον παγκόσμιο καπιταλισμό Ευρώπης των τοκογλύφων.

Ι.Γ.Μ.

Exit mobile version