Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαδηλώσεις δεκάδων χιλιάδων Σέρβων ενάντια στο παρακμιακό Europride

Το λεγόμενο «europride» είναι ακόμα ένα θλιβερό πανηγύρι της νέας τάξης πραγμάτων που αφορά την LGBT «υπερηφάνεια» και διοργανώνεται σε ετήσια βάση σε μια διαφορετική κάθε φορά ευρωπαϊκή πόλη.

Για φέτος η συγκεκριμένη παρέλαση αίσχους έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Σερβία, στην οποία εδώ και λίγες μέρες ξεσπούν παλλαϊκές αντιδράσεις με δεκάδες χιλιάδες να ξεχύνονται στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης της αηδίας στην πατρίδα τους! Και αυτές οι εικόνες όχι μόνο δεν τυγχάνουν προβολής από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά θάβονται επιμελώς ακόμα και από δήθεν «ασυμβίβαστες» και «ελεύθερες φωνές» του διαδικτύου..

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία πλήθους που κυμαίνεται από τις 50 μέχρι και τις 100 χιλιάδες στις διαδηλώσεις στο Βελιγράδι, με τους Εθνικιστές φυσικά να πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις, δείχνοντας σημάδια υγείας από έναν λαό που αντιδράει στην τρομοκρατία της παγκοσμιοποίησης.

Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι των «εθνικοφρόνων» της Νέας Δημοκρατίας, που ψηφίζουν το κόμμα που πρωτοέφερε και καθιέρωσε τις παρελάσεις gay-pride στην Ελλάδα ήδη από το 2005 ακόμα, αλλά παριστάνει στον ελληνικό λαό και ιδίως στο δεξιό εκλογικό σώμα τον τιμητή του τριπτύχου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια τόσο πρόστυχα και ξεδιάντροπα!

Νικόλαος Δ.

Exit mobile version