Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ: Ολλανδή ευρωβουλευτής καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση ότι καθυστέρησε να επισκεφτεί τα γραφεία της Intellexa

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ: Ολλανδή ευρωβουλευτής καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση ότι καθυστέρησε να επισκεφτεί τα γραφεία της Intellexa

Η Ολλανδή ευρωβουλευτής κ. Βέλντ ανέλαβε την έρευνα για τα θέματα των υποκλοπών στο ευρωκοινοβούλιο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το λογισμικό κατασκοπείας Pegasus και Predator το κατέχουν και ιδιώτες και όχι οι μυστικές υπηρεσίες μίας χώρας! Ακόμη ευθέως κατηγόρησε το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί τα στοιχεία που παίρνει από τα συγκεκριμένα λογισμικά υποκλοπών προκειμένου να τυγχάνει εύνοιας διπλωματικής από τις χώρες των οποίων γνωρίζει τα επικίνδυνα μυστικά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Πρόκειται για κατασκοπεία άλλου επιπέδου, καθώς το κινητό τηλέφωνο είναι κάτι που παίρνουμε σχεδόν παντού μαζί μας. Η παρακολούθησή του έχει χαρακτηριστικά εισβολής. Επίσης, η επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα πεδίο ανομίας”.

Η ίδια επίσης αναφέρεται σε συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία μέσω υλικού παρακολουθήσεως παρανόμου, εκβίασε και καθαίρεσε την πρώην Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς στην Ρουμανία. 

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι: Α. Το παιχνίδι είναι πολύ βρώμικο για να το βλέπει κανείς αθώα και Β. να γνωρίζετε ότι όσο έχετε δίπλα σας κινητό ή ακίνητο τηλέφωνο ή άνθρωπο τυχαίο με κινητό τηλέφωνο δίπλα σας είναι ένας ρουφιάνος.

Χ.Α.Μ.

Exit mobile version