Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται «μαύρος Σεπτέμβρης» για τα λαϊκά νοικοκυριά! Αυξήσεις-σοκ στις τιμές του ρεύματος

Μεγάλες αυξήσεις τιμολογίων, ανακοίνωσαν οι –εκλεκτοί του Μητσοτάκη και της ληστοσυμμορίας του!- πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, με πρόσχημα την άνοδο των τιμών στο Χρηματιστήριο Ενέργειας.
Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι το βασικό τιμολόγιο θα διαμορφωθεί σε 0,788 ευρώ/KWh για κατανάλωση έως 500 KWh και 0,800 για πάνω από 500 KWh, η Protergia σε 0,78213 ευρώ για την ημέρα και 0,77855 για τη νύχτα, η Ήρων στα 0,750 ευρώ, η Elpedison  στα 1,0804 ευρώ, η NRG στα 0,748-0,768 ευρώ και η Zenith στα 0,687 – 0,697 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ήδη σχεδόν ένα στα δύο λαϊκά νοικοκυριά, αποδεδειγμένα αδυνατεί να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του ρεύματος.
Για την ακρίβεια, το 45% των Ελλήνων έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε λογαριασμούς ρεύματος, οι οποίοι υπερβαίνουν το 1 δις ευρώ!
Εφόσον υπάρχουν τόσες οφειλές με τις υπάρχουσες τιμές, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις νέες αυξημένες τιμές!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων και προ του κινδύνου πτώχευσης του λαού, οφείλουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συντονιστούν και να καλέσουν τους πολίτες σε στάση πληρωμών στο καρτέλ της ενέργειας. Αλλά και να αναλάβουν να καλύψουν πολιτικά αυτή την στάση πληρωμών!
Κι αν γίνει κάτι τέτοιο από τα υπάρχοντα κόμματα, να μας… τρυπήσετε τη μύτη! Διότι, αντιπολίτευση δεν υπάρχει πλέον στη χώρα. Κάποτε ήτανε η Χρυσή Αυγή η μόνη αντιπολίτευση, αλλά έμεινε εκτός με συντονισμένη δράση του… «συνταγματικού τόξου»!

Exit mobile version