Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υπόθεση Ανδρουλάκη και ο σκληρός πόλεμος μεταξύ των εταιρειών των ρουφιάνων 

Η υπόθεση Ανδρουλάκη και ο σκληρός πόλεμος μεταξύ των εταιρειών των ρουφιάνων 

Η υπόθεση Ανδρουλάκη είναι μία ακρωνυχίδα στον σκληρό πόλεμο, ο οποίος διεξάγεται εδώ και χρόνια μεταξύ των εταιρειών, που υπηρετούν τον ίδιο αφέντη, αλλά τα συμφέροντα – συμφέροντα. Οι εταιρείες αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από το πρόσωπο του big brother στην εποχή μας. Έτσι είχαμε την εταιρεία του facebook, που έγινε meta και η οποία ελέγχει επίσης το watch up και το instagram. Η άλλη μεγάλη εταιρεία είναι η Apple. Υποτίθεται ότι οι εταιρείες αυτές απλά συλλέγουν δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς. Αυτή είναι η φωτεινή όψη του πράγματος. Η σκοτεινή είναι ότι φακελώνουν ολόκληρο τον κόσμο. 

Εδώ και λίγα χρόνια οι εταιρείες αυτές ανακάλυψαν ότι οι Ισραηλινοί και συγκεκριμένα η εταιρεία NSO πουλάει το λογισμικό Pegasus και στην συνέχεια βγήκε το γνωστό στην υπόθεση Ανδρουλάκη ανάλογο λογισμικό predator. Στην αρχή δεν ήθελε η Apple και η meta να αποκαλυφθεί ότι τους παίρνουν τα δεδομένα και ότι έτσι χάνουν το μονοπώλιο. Η κατάσταση όμως ξέφυγε και έτσι η Apple και η meta στράφηκαν δικαστικά εναντίον των Ισραηλινών εταιρείων. Δηλαδή, με απλά λόγια, οι πιο μεγάλοι και πρωτοπόροι ρουφιάνοι, που φακελώνουν τους απλούς πολίτες στράφηκαν εναντίον αυτών που ήθελαν να τους αντιγράψουν και τους αντέγραψαν.

Μέσα σε όλα αυτά βεβαίως και χάριν του κέρδους, που δεν γνωρίζει σύνορα, πολλά από τα συστήματα Pegasus και Predator στην Ελλάδα ανήκουν σε ιδιώτες, που τα χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους. Αυτή είναι η “δημοκρατία” made in Greece.

    

Π.Γ.Μ.

Exit mobile version