Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ρωσσία των παραδοσιακών αξιών, αποσύρονται όλα τα βιβλία που προπαγανδίζουν την «ατζέντα» των «ΛΟΑΤΚΙ»

Στην Ρωσσία των παραδοσιακών αξιών, αποσύρονται όλα τα βιβλία που προπαγανδίζουν την «ατζέντα» των «ΛΟΑΤΚΙ»

Ο κύριος λόγος που οι διεθνείς τύραννοι πολεμούν λυσσωδώς την Ρωσσία του Πούτιν (με αφορμή τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία…), είναι γιατί παραμένει πιστή στο τρίπτυχο Πατρίδα-Ορθοδοξία-Οικογένεια και αντιστέκεται σθεναρά στα βρώμικα σχέδιά τους για διάλυση των παραδοσιακών κοινωνιών!

Για παράδειγμα…

Η ρωσσική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών (Roskomnadzor) ζήτησε από την Ρωσσική Ένωση εκδοτών-βιβλιοπωλών την άμεση απόσυρση όλων των βιβλίων με προπαγανδιστικό περιεχόμενο υπέρ της «ατζέντας» της «κοινότητας» των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Roskomnadzor «η διάδοση προπαγάνδας αποκλινουσών σχέσεων, με οποιαδήποτε μορφή, δεν ανταποκρίνεται στις παραδοσιακές αξίες της ρωσσικής κοινωνίας και συνιστά κίνδυνο όχι μόνο για τους ανηλίκους, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία».

Υπενθυμίζουμε, ότι στα μέσα Ιουλίου εγκρίθηκε από την Κρατική Δούμα (ρωσσική βουλή) νομοσχέδιο για την πλήρη απαγόρευση «της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων» στα ΜΜΕ. Επιπλέον, αποφασίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, να μην χορηγείται άδεια προβολής σε κινηματογράφους ταινιών που αρνούνται τις οικογενειακές αξίες και επιτρέπουν την διαλυτική προπαγάνδα των λεγόμενων ΛΟΑΤΚΙ.

Χωρίς αμφιβολία, λοιπόν, η σημερινή Ρωσσία είναι στην πραγματικά «σωστή πλευρά της ιστορίας»!

(ΥΓ): Και την ίδια ώρα στην παρηκμασμένη Ελλάδα, τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», συναγωνίζονται για το ποιο θα προωθήσει καλύτερα την «ατζέντα» των «ΛΟΑΤΚΙ», ήτοι την διάλυση των παραδοσιακών αξιών… 

Exit mobile version