Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/08/blog-post_94.html

Mε τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χρηματιστήριο να  διαμορφώνεται σήμερα σε υψηλά επίπεδα 377,72 ευρώ ανά μεγαβατώρα και παρά τη μειωμένη ζήτηση και την αυξημένη (20,9%) συμμετοχή του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα, το ποσό που το καθεστώς Μητσοτάκη θα χρειαστεί να συνεισφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει τα 2,5 δισεκατομμύρια μέσα σε δύο μήνες προκειμένου να απορροφήσει την κατακόρυφη αύξηση στην τιμή του ρεύματος, για να ανακουφίσει τους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο και τρέμουν κάθε φορά που οι πάροχοι ανακοινώνουν τις τιμές για τον επόμενο μήνα! Και με τις εκλογές να έρχονται πιο κοντά καταλαβαίνετε τον πονοκέφαλο του καθεστώτος.

Βέβαια, για όλα αυτά φταίει ο Πούτιν και ο πόλεμος με την Ουκρανία και όχι το γεγονός ότι για κερδοσκοπικούς λόγους βάλανε την ενέργεια στο χρηματιστήριο και παίζονται χοντρά παιχνίδια στις πλάτες των λαών!

Τι και εάν η Χρυσή Αυγή έχει με την αρθρογραφία συνεχώς τονίζει εδώ και πολύ καιρό όλα αυτά τα παιχνίδια της ΝΤΠ και του διεθνισμού, ο Ελληνικός λαός παραμένει σε αποχαύνωση και όταν θα ξυπνήσει θα είναι πλέον αργα!

Ρίξτε μια ματιά στις νέες τιμές και το τι μας περιμένει τον χειμώνα και συνεχίστε τα μπανάκια σας!

Οι νέες τιμές από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας διαμορφώνονται!

Exit mobile version