Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημόσια παραδοχή του αρχιπράκτορα της ΕΥΠ: Τους παρακολουθούμε όλους, δεν εξαιρείται κανείς!

Δημόσια παραδοχή του αρχιπράκτορα της ΕΥΠ: Τους παρακολουθούμε όλους, δεν εξαιρείται κανείς!

Και παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών της αντιπάλων κάνει η ΕΥΠ της χούντας Μητσοτάκη, και το ομολογεί δημοσίως, και το καυχιέται!

«Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, a priori κανείς δεν εξαιρείται», απάντησε –διόλου… διπλωματικά, αν και τέως διπλωμάτης- ο αρχιπράκτορας της ΕΥΠ Δεμίρης, όταν ρωτήθηκε στην Επιτροπή της βουλής εάν παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι εκτός από τον Ανδρουλάκη και τον Κουκάκη.

Και δεν επρόκειτο για λάθος διατύπωση, που έγινε εν τη ρύμη του λόγου του, γιατί θα φρόντιζε –έστω και εκ των υστέρων- να κάνει μια διευκρίνιση, ότι δεν εννοούσε αυτό που όλοι κατάλαβαν, αλλά κάτι… άλλο. Και δεν έκανε καμμιά διευκρίνιση, διότι εννοούσε απολύτως αυτά που είπε «φόρα παρτίδα». Ότι παρακολουθούνται όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που ενοχλούν τη χούντα Μητσοτάκη, χωρίς εξαιρέσεις, γιατί αυτή την εντολή έχει δώσει ο έχων τον πλήρη έλεγχο της ΕΥΠ (με προεδρικό διάταγμα από την επομένη κιόλας ημέρα της εκλογικής νίκης της Νέας Δικτατορίας!), δηλαδή ο «αρχικοριός» Κούλης Μητσοτάκης! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Exit mobile version