Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταπληκτική ποιότητα ζωής! 285.000 εντολές για διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά!

Καταπληκτική ποιότητα ζωής! 285.000 εντολές για διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά!

Ενώ οι ανέμελοι μεγαλοαστοί ψηφοφόροι του Μητσοτάκη συνεχίζουν τις χλιδάτες διακοπές τους ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, η «άλλη Ελλάδα», των μη προνομιούχων, μαρτυράει!

Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημα στοιχεία που παρουσίασε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης, μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί 285.000 εντολές για διακοπές ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά, που αδυνατούν να πληρώσουν τα «κερατιάτικα» στο καρτέλ των κρατικοδίαιτων μεγαλοκαρχαριών της ενέργειας!

Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός των εντολών για διακοπές ρεύματος θα ξεπεράσει τις 400.000, επισημαίνοντας ότι είναι λάθος η επιδοματική πολιτική που έχει επιλέξει η σφόδρα αντιλαϊκή χούντα Μητσοτάκη καθώς «παίρνουμε χρήματα από το δημόσιο ταμείο για να επιδοτούνται οι εταιρείες ενέργειας».

Σύμφωνοι στα υπόλοιπα, αλλά εδώ δεν πρόκειται περί απλού «λάθους». Πρόκειται για πολύ ξεκάθαρη πολιτική επιλογή. Άλλωστε, αυτή είναι η «φιλοσοφία» της νεοφιλελεύθερης ΝΔ: να τα παίρνει από τους πολλούς και να τα δίνει στους λίγους κι «εκλεκτούς»!

Exit mobile version