Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα μεγάλο τίποτε με μπόλικο καθόλου η συζήτηση στην βουλή για τον Ανδρουλάκη χωρίς τον Ανδρουλάκη 

Ένα μεγάλο τίποτε με μπόλικο καθόλου η συζήτηση στην βουλή για τον Ανδρουλάκη χωρίς τον Ανδρουλάκη 

Όλοι περίμεναν ότι την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 θα μαθαίναμε την αλήθεια για μία πολύ σκοτεινή υπόθεση που θύμιζε ταινία κατασκοπείας. Θα μαθαίναμε επί τέλους για ποιους λόγους εθνικούς παρακολουθούσαν τον τότε Ευρωβουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη.

Ανάμεσα στα άλλα τα οποία επίσημα εγράφησαν σε εφημερίδες, ήταν ότι η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη γινότανε λόγω των σχέσεών του με την… Κίνα! Ούτε λίγο, ούτε πολύ θέλανε να μας πούνε ότι το παιδί από την Κρήτη ήταν ένας Κινέζος Τζέημς Μποντ, που ενεργούσε για τα συμφέροντα ενάμισυ δισεκατομμυρίων Κινέζων στην Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων! Τελικά δεν μάθαμε τίποτε παρά μόνο ότι δεν θα γίνουν εκλογές και η μόνη ουσία που υπήρξε ήταν μία ακόμη αντιπαράθεση Μητσοτάκη Τσίπρα για το ποιος είναι καλύτερος για πρωθυπουργός. Ο ελληνικός λαός, δυστυχώς, έχει λησμονήσει την επιλογή ΚΑΝΕΝΑΣ.

Μανέθων 

Υ.Γ.: Μέχρι λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πρότειναν στον πρωθυπουργό να παίξει το χαρτί των εκλογών. Τα επιχειρήματά τους είναι ότι η χώρα βαδίζει προς μία σκληρή και δύσκολη περίοδο, η οποία δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία είναι περίοδος προεκλογική και αυτό θα το πληρώσει η κυβέρνηση.

Exit mobile version