Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/08/h_26.html
Η προπαγάνδα του καθεστώτος Μητσοτάκη με τα εξαγορασμένα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια των δημοσιογράφων που έχουν δημιουργήσει μια εικονική κατάσταση ευμάρειας του Ελληνικού Λαού, όπου όλοι περνάνε υπέροχα και πήγανε , μάλιστα, και τις διακοπές τους, καταρρίπτεται από την ίδια την επιδοματική πολιτική του καθεστώτος που έχει εδώ και πολύ καιρό χάσει το μπαλάκι και όπως θα αποδειχθεί περίτρανα στην ΔΕΘ οι επιδοματικές παροχές του καθεστώτος θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι το καθεστώς τον φροντίζει από τα μνημόνια, τα λόκνταουν, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση, τα χρέη και την ανασφάλεια!

Πως είναι δυνατόν, μετά απο 12 χρόνια μνημονίων, δύο χρόνια λόκνταουν, μια μικρομεσαία οικογένεια που δεν έχει το προνόμιο τα μέλη της να είναι δημόσιοι υπάλληλοι να δύναται να ανταπεξέλθει την χασούρα τόσων ετών με συσσωρευμένα χρέη τραπεζών, εφορίας, ΕΝΦΙΑ, ενέργειας, ενοικίων και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα. Μας έχουν καταντήσει ένα Λαό με δόσεις και επιδόματα, με αποτέλεσμα πάνω από 600.000 Ελληνόπουλα να έχουν καταφύγει στο εξωτερικό για να ανοίξουν σπιτικό, έχοντας οι οικογένειες ξοδέψει με αίμα χιλιάδες ευρώ για τις σπουδές των.
Η λίστα των δεινών δεν έχει τελειωμό! Τι να πρωτοαναφέρουμε, τα καύσιμα με τη χώρα μας να’ ναι πρωταθλήτρια ακρίβειας στις τιμές των υγρών καυσίμων στην Ευρώπη, ενώ ακόμη κι όταν υποχωρούν οι τιμές στο βαρέλι πετρελαίου, στην αντλία και στο βενζινάδικο παραμένουν πολύ υψηλές. Οι «μεγάλοι» που ρυθμίζουν την αγορά καυσίμων γιγαντώνονται κι άλλο συνθλίβοντας κάθε παραγωγική δραστηριότητα, τις μεταφορές προϊόντων, αλλά και τις απλές μετακινήσεις εργαζομένων και πολιτών.
Τις αυξήσεις των βασικών προϊόντων. Στην εποχή της κρίσης όλοι θεωρούν πως μπορούν να κάνουν την «αρπαχτή» τους πουλώντας το εμπόρευμά τους με «καπέλο», ενώ οι ανατιμήσεις συνεχίζουν να καλπάζουν.
Με έναν διψήφιο πληθωρισμό ακρίβειας να συνεχίζει να εξανεμίζει εισοδήματα και συντάξεις που συντηρούν την ελληνική οικογένεια.
Με ένα χρέος να ξεπερνά τα 400 δισ. ευρώ και οι θεσμοί να ετοιμάζονται να μας επιβάλλουν σκληρή λιτότητα, παρόμοια με εκείνη της μνημονιακής εποχής.
Και τέλος στο θέμα των υποκλοπών από τις μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα είναι μια θλιβερή ιστορία στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και που γίνεται από τους δήθεν συνταγματικούς δημοκράτες του Βενιζέλου. Οι ωτακουστές πολιτικών, που το Κίνημα μας γνωρίζει πολύ καλά και Αρχηγός είχε πολλές φορές αναφέρει στην Βουλή, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, οι οποίοι επικαλούμενοι εθνικούς λόγους παρακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας, και δη Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες και όσους θεωρεί οι εκάστοτε κυβέρνηση αντιφρονούντες, αποδεικνύοντας έτσι ότι στην Ελλάδα του Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα και ποιότητα στην λεγόμενη Δημοκρατία στη χώρα μας.
Είναι γεγονός ότι το Ελληνικό Κράτος έχει κλέψει με τους ανίκανους κατά καιρούς πολιτικούς το μέλλον του Έθνους μας και της Πατρίδος μας, αλλά εδώ , βέβαια την ευθύνη έχει και ο Ελληνικός Λαός ο οποίος ψηφίζει αυτούς τους πολιτικούς κατ’ επανάληψη γνωρίζοντας ότι εκ των προτέρων θα τον εξαπατήσουν. Και φτάνουμε στην λαϊκή ρήση που κατα κόρον ακούγεται “και ποιόν να ψηφίσουμε όλοι ίδιοι είναι”. Ε, όχι δεν είναι όλοι ίδιοι, είναι κάποιοι που πάντοτε σας λέγανε και θα σας λένε την αλήθεια , την οποία , όμως , δεν θέλετε να ακούσετε και τους έχουν φυλακίσει σαν τον Κολοκοτρώνη στην Φυλακή γιατί τα λόγια που έχετε ακούσει από το στόμα τους έχουν επαληθευτεί!
Η Μοναδική Γνήσια Φωνή του Εθνικισμού που εδώ και 41 χρόνια του Ιδρυτού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των Αγώνων της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη δύναμη εναντίον της ΝΤΠ που θα διαφυλάξει την Πίστη, την Πατρίδα και την Ελευθερία του Ελληνικού Έθνους που βάλεται από παντού από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς!
Ζήτω το Ένδοξο Ελληνικό Έθνος!
Ζήτω ο Αρχηγός Ν.Γ.Μιχαλολιάκος !
Ζήτω η Χρυσή Αυγή !
Exit mobile version