Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ, Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com.

29 Αυγούστου 1949 ολοκληρώθηκε η θριαμβευτική Νίκη τού Εθνικού Στρατού κατά των ξενοκινητων ελληνόφωνων κομμουνιστοσυμμοριτων. Οι κομουνιστές σύμμαχοι όλων των κατακτητών τής Πατρίδος μας είχαν επιχειρήσει τρεις φορές να καταλάβουν με ένοπλη βία την εξουσία.

Η αρχή έγινε με την παρουσία κιόλας των Γερμανών κατακτητών επάνω στο βουνό όπου ο εχθρός για τούς κομουνιστές ήταν οι Εθνικιστές αγωνιστές τής Ελευθερίας και όχι οι Γερμανοί. Η δεύτερη κομμουνιστικη ανταρσία έγινε με τα δεκεμβριανα τού 1944 αμέσως μόλις έφυγαν από την Ελλάδα μας οι Γερμανοί. Το ιστορικό συμπέρασμα είναι σαφές. Οι ψευτοσυμμαχοι κάθε διεθνούς στρατοπέδου και οι κομουνιστές σύμμαχοί τους είχαν συμφωνήσει την διαδοχή τής νεοταξικης κατοχής.

Ήρθε ο τρίτος γύρος τής κομμουνιστικης ανταρσίας για να αποδειχτεί εκ νέου η μία και μόνη αληθινή συμμαχία που αγαπάει διαχρονικά και άδολα την Ιερή Ελλάδα μας και μάχεται για την Ελευθερία της. Η μία και μόνη Ιερή Ελληνική Συμμαχία απαρτίζεται από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό και τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό. Οι κομουνιστές επιχειρούν επί των Ορέων τής Μακεδονίας μας και ολοκλήρου εν γένει τής Βορείου Ελλάδος την οποία έχουν συμφωνήσει να εκχωρησουν στους προς βορρά και ανατολάς προσωρινους γείτονες που βαστουν έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμενες ελληνικές πατρίδες.                         Σε κίνδυνο λοιπόν τέθηκε και η αιματοβαμμενη και ελεύθερη Ελλάς επί κινδυνω νέων απωλειών. Η Ελένη Γκατζογιαννη είχε δώσει τη ζωή της για τη λευτεριά των παιδιών της και πολλών ακόμη παιδιών από τα παιδομαζωματα των κομμουνιστών. Παιδομαζωματα που κάμανε δύο συμμορίες υπάνθρωπων, οι Τούρκοι και οι μπολσεβικοι, ελληνοφωνοι και σλαβοφωνοι.

Εν τέλει ο Εθνικός Αγών για τη λευτεριά τής Πατρίδος μας θα φτάσει στον Γράμμο και το Βίτσι. Ο Εθνικός Στρατός θα νικήσει. Και τώρα πια στις μέρες μας οι διεθνιστες τής αστικής δημοκρατίας θέλουν να παραδώσουν πτωχευμενη και αφελληνισμενη από τοκογλυφους, λαθροεισβολεις και ψευτοσυμμαχους την Ιερή Ελλάδα μας στους νεοταξιτες τής αντιχριστης και μισελληνικης σιωνιστικής παγκοσμιοποιησης. Αλλά οι Εθνικές Δυνάμεις τής Πατρίδος μας είναι πάντα ζωντανές, η Νίκη θα είναι πλέον οριστική και η Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα ανατείλει.

Exit mobile version