Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ FACEBOOK!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/08/facebook.html

Το Facebook θα επιτρέψει στους «ελεγκτές δεδομένων» να σχολιάζουν δημοσιεύσεις που «ενδέχεται να μην είναι επαληθευμένα ψευδείς».

Ακριβώς σε περίπτωση που κάτι ξεφύγει από τις υπάρχουσες ρωγμές της λογοκρισίας του Facebook που ενισχύουν τον «έλεγχο δεδομένων», ένα νέο «χαρακτηριστικό» εισάγεται τώρα ως πιλοτικό.

Μέσω αυτού, το Facebook επιτρέπει σε μια μικρή ομάδα Αμερικανών «ελεγκτών δεδομένων» να αφήνουν σχόλια σε δημόσιες αναρτήσεις, οι οποίες «μπορεί να μην είναι επαληθευμένα ψευδείς, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν παραπλανητικές».

Αυτό αποκαλύφθηκε στην έκθεση επιβολής κοινοτικών προτύπων του κολοσσού της τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσων για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Μία από τις δραστηριότητες του Facebook του Meta που καλύπτεται στην έκθεση αφορά τον έλεγχο γεγονότων από τρίτους – γνωστό και ως το πρόγραμμα “ενοικιαζόμενα όπλα λογοκρισίας”.

Οι διεθνιστές περιμένουν με το νέο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα, μια ακόμη απόδειξη της κατεύθυνσης πλήρους χειραγώγησης και παρακολούθησης των χρηστών, κάτι που εμείς οι Εθνικιστές Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες το έχουμε νιώσει στο πετσί μας καθώς μας έχει εδώ και καιρό στοχοποιήσει , παρακολουθήσει , καταγράψει και αποκλείσει από την πλατφόρμα καθότι παραβιάζουμε, όπως χαρακτηριστικά λένε, τους όρους !

Αναμφίβολα αποτελεί μια ακόμη οδό για την φίμωση των χρηστών σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά μας το παρουσιάζουν ως ακριβώς το αντίθετο: υποτίθεται ότι «ενδυναμώνει» τους χρήστες καθώς συναντούν περιεχόμενο και αποφασίζουν «τι να διαβάσουν, να μοιραστούν και εμπιστοσύνη.”

Exit mobile version