Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προετοιμασία της κοινής γνώμης για Πυρηνικό «ατύχημα» ;

Διαβάζουμε στην φυλλάδα των συντακτών: «Ουκρανική οβίδα φέρεται να έπληξε οροφή κτιρίου στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.[…]Την ώρα που ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Ραφαέλ Γκρόσι φέρεται να βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη Ζαπορίζια, ο επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της πόλης Ενεργοντάρ, Αλεξάντερ Βόλγα, δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας το αμερικανικό οβιδοφόρο M777, έπληξαν την οροφή ειδικού κτιρίου στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ουκρανική οβίδα εκτοξεύτηκε από την πόλη της Νικόπολης (στην απέναντι πλευρά του Δνείπερου) και χτύπησε το κτίριο «Νο 1», όπου υπάρχουν τα καινούργια καύσιμα του αντιδραστήρα. Ο Βόλγα δήλωσε επίσης ότι σήμερα οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχή πλήγματα προς τον πυρηνικό σταθμό και τους κοντινούς οικισμούς…[..]..συντηρείται ο φόβος για μια διαρροή ή και εκτεταμένη καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό. Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσίας, όπως και τα κοντινά εδάφη της επαρχίας Ζαπορίζια στη νοτιοανατολική Ουκρανία, κατά μήκος της αριστερής όχθης του Δνείπερου, με τους Ουκρανούς να ελέγχουν την αντίπερα όχθη. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό στην Ευρώπη και μεταξύ των 10 μεγαλύτερων στον κόσμο. Περιλαμβάνει έξι αντιδραστήρες, ισχύος 1.000 μεγαβάτ έκαστος».

Το μυαλό μου πηγαίνει, μοιραία, σε κάποια γεγονότα του παρελθόντος που οι «Νικητές» έγραψαν όπως τους βόλευε αλλά παραμένουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Θυμάμαι τον πολυήμερο βομβαρδισμό της Δρέσδης με στόχο το ολοκαύτωμα εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων με πρόσχημα παρακείμενους στρατιωτικούς στόχους!
Θυμάμαι τον βομβαρδισμό του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης με την ίδια πρόφαση από τους ίδιους θύτες.
Θυμάμαι τις δύο Ατομικές Βόμβες στην Ιαπωνία(Χιροσίμα – Ναγκασάκι) και τον βομβαρδισμό του Τόκιο από τους ίδιους θύτες.
Θυμάμαι τις Ναπάλμ στην Κύπρο που ήταν σχέδιο των ιδίων θυτών για την επαναφορά των πολιτικών τους μαριονετών.
Θυμάμαι την ισοπέδωση της Σερβίας και της Συρίας από τους ίδιους θύτες με πρόσχημα τον εκδημοκρατισμό τους.
Βλέπω την θυσία της Ουκρανικής Νεολάιας και την αιματοχυσία ενός ολόκληρου λαού ως πιόνι των ιδίων θυτών απέναντι σε μια τεράστια Στρατιωτική μηχανή που έψαχνε αφορμή για αντεπίθεση από το 2014!

Μοιραία λοιπόν σκέφτομαι, οι θύτες που προκάλεσαν τα όσα ανέφερα παραπάνω, έμμεσα ή άμεσα, οι σύμμαχοι, οι καλοί, θα διστάσουν να προκαλέσουν ένα ατύχημα έξι φορές μεγαλύτερο από αυτό του του Τσερνομπίλ;

Οι προφάσεις και οι δικαιολογίες υπάρχουν, τα ΜΜΕ για να περάσουν την προπαγάνδα υπάρχουν και ο εξαγνισμός των εγκλημάτων της Μεγάλης Συμμαχίας έχει ήδη αρχίσει να ενεργοποιείται και ήδη μας προετοιμάζουν για ένα πιθανό «ατύχημα» ή μια αλλαγή στρατιωτικών ισορροπιών στον συγκεκριμένο πόλεμο( να πουλήσουν δηλαδή τους Ουκρανούς) με πρόφαση τον κίνδυνο ενός ολοκαυτώματος.

Στην ουσία όμως, θα είναι μια άτακτη υποχώρηση μετά από την «διάρρηξη» του Ενιαίου Μετώπου κατά των μέτρων προς την Ρωσία που τουλάχιστον στην Ευρώπη έχει ήδη γίνει, λόγω του ότι πολλές κυβερνήσεις κατάλαβαν πως οι κυρώσεις είναι μάλλον προς τους λαούς της Ευρώπης και όχι της Ρωσίας.

Χρήστος Χατζησάββας

Exit mobile version