Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος-καρνάβαλος! Αλλοδαπός έχει συλληφθεί 11 φορές και δηλώνει κάθε φορά άλλο όνομα κι άλλη εθνικότητα! 

Δε φτάνει που στο… «επιτελικό» κράτος Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν ζει άγνωστος αριθμός αλλοδαπών (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι λαθρομετανάστες…), αλλά το «κράτος» αυτό δε γνωρίζει καν τα ακριβή στοιχεία τους, αλλά ούτε και τις χώρες καταγωγής τους, αφού δηλώνουν ό,τι θέλουν!

Αυτές τις μέρες διεξήχθη μια δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο κάποιον αλλοδαπό… αγνώστων στοιχείων αλλά και… προελεύσεως (λένε πως είναι απ’ την Αλγερία), με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μια νεαρή κοπέλα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο λεγάμενος έχει συλληφθεί άλλες 11 φορές στο παρελθόν και σε όλες τις περιπτώσεις δήλωσε διαφορετικά ονοματεπώνυμα και διαφορετικές χώρες καταγωγής στην αστυνομία!!!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο… αγνώστων στοιχείων και προελεύσεως αλλοδαπός καταδικάστηκε σε ποινή 10μηνης φυλάκισης, αλλά θα εκτίσει μόνο τους 3 μήνες και μετά θα αφεθεί ελεύθερος να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, μιας και το υπόλοιπο της ποινής θα… ανασταλεί! 

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα απ’ όλα τα παραπάνω, είναι αν συμβαίνουν τέτοια σε άλλη οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης. Η απάντηση είναι εύκολη: ούτε στις «Μπανανίες» της Αφρικής και της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής! 

(ΥΓ): Άντε να γίνουν γρήγορα εκλογές, να βγει η ΝΔ για να μπει επιτέλους μια… τάξη σ’ αυτόν τον τόπο! Τι όχι; Η ΝΔ είναι κυβέρνηση εδώ και 3+ έτη; Μα πως… μπερδευτήκαμε έτσι;

Exit mobile version