Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «ΠΑΙΖΕΙ» Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «ΠΑΙΖΕΙ» Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

 

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/08/blog-post_76.html

Και πάλι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης κάνει αυτό που ξέρουν καλά οι “δημοκράτες” να κάνουν, να ρίχνουν το φταίξιμο για την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και το λαθρομεταναστευτικό, τις υποκλοπές της ΚΥΠ, καθώς και τις απειλές Ερντογάν, στις ξένες δυνάμεις, πάλι καλά που δεν ανέφερε πως για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή και ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, χωρίς ο ίδιος να μην φέρει καμία ευθύνη.

 

Στην εισαγωγική, μάλιστα,  τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο, κατηγόρησε τη Ρωσία που «επιτίθεται συνολικά πλέον στην Ευρώπη», για την εκτόξευση των τιμών της ενέργειας.

Προειδοποίησε για «μία πρωτοφανή απειλή για ολόκληρη τη Δύση», απειλή «στρατηγικού χαρακτήρα» γιατί «όλα πια δείχνουν πως η Μόσχα επιδιώκει μέσω της οικονομικής πίεσης να δημιουργηθεί και κοινωνική αναταραχή, αλλά και πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της».

Για το σκάνδαλο των υποκλοπών ποιεί την νήσσαν και ρίχνει το μπαλάκι στην εξέδρα : «Το θέμα των επισυνδέσεων βρίσκεται ήδη στην ευθύνη της Βουλής και της Δικαιοσύνης» . Ούτε λόγος, βέβαια, από τους “δημοκράτες” για τις παρακολουθήσεις των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, γιατί φαίνεται πως  όταν στην Ελλάδα υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των Ελλήνων και τους Ελληνικού Έθνους, έρχεσαι σε αντιπαράθεση με την υποτιθέμενη δημοκρατία .

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό υιοθέτησε την γραμμή της Χρυσής Αυγής και του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου που ανέκαθεν έλεγε από το βήμα της Βουλής  ότι το λαθρομεταναστευτικό εμφανίζεται με το προσωπείο των δήθεν ”ανθρωπιστικών εισβολών” από ομάδες και διεθνής ΜΚΟ οι οποίες όμως μετακινούνται συντονισμένα και κατηγόρησε και πάλι την  Τουρκία για «ελιγμούς»  , αφού ανακοίνωσε την χλιαρή του αντίδραση για ενημέρωση της αρμόδιας Επιτροπής από τους δύο συν αρμόδιους υπουργούς.

Exit mobile version