Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μίσος για την Ευρώπη! Στα σκαριά η νέα σειρά «Athena» της πλατφόρμας Netflix

Τα λεγόμενα διεθνιστικά, αντιρατσιστικά «σίριαλ» των ενταύθα τουρκοκάναλων δεν είναι εγχώρια πρωτοτυπία. Εδώ και δεκαετίες συντελείται συντονισμένα μια συστηματική πλύση εγκεφάλου με στόχο την πρόκληση ενοχικών συνδρόμων στους λευκούς λαούς, πάντα με την προπαγάνδιση του πολυφυλετισμού (και άλλων παρακμιακών καταστάσεων όπως η ομοφυλοφιλία κ.α) στο προσκήνιο. Στην Ελλάδα το έχουμε ζήσει με τις προβολές των δεκάδων σίριαλ από την τουρκία στα πλαίσια της (ανύπαρκτης) «ελληνοτουρκικής φιλίας», αλλά και άλλων μορφών εκφυλισμένης «τέχνης» σε ΜΜΕ, πανεπιστήμια και αλλού.

Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε μια συναφούς «ποιότητας» και ήθους σειρά, στην πλατφόρμα-κολοσσό της σύγχρονης «διασκέδασης», το Netflix των κερδών δεκάδων δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως. Η σειρά τιτλοφορείται «Athena» και πραγματεύεται τον σκοτωμό ενός λαθρομετανάστη σε συμπλοκή με την Γαλλική αστυνομία, που προκαλεί την επιθυμία «εκδίκησης» του αδερφού του και καταλήγει στην υποδαύλιση μαζικών σωματικών επιθέσεων από συμμορίες εισβολέων αλλοδαπών κατά των γηγενών Γάλλων πολιτών! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το εφιαλτικό αυτό «σενάριο» απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τον φιλελεύθερο και μαρξιστικό οχετό, ενώ χιλιάδες Έλληνες αποδοκίμασαν την προβολή της εν λόγω σειράς μέσα από την αναδυόμενη τάση #cancel_athena στο Twitter.

Η Λευκή Ευρώπη οφείλει να αμυνθεί και να αντεπιτεθεί πριν είναι πολύ αργά! Το σιωνιστικό καθεστώς επιθυμεί τον αφανισμό της Φυλής μας και όλες οι υγιείς Εθνικές δυνάμεις στην Γηραιά Ήπειρο (με την Χρυσή Αυγή επί δεκαετίες να πρωταγωνιστεί στον αγώνα των Εθνικιστών στην Ελλάδα) πρέπει να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε επιφυλακή.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.

Exit mobile version