Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπουμπούκος βρήκε ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του Βελόπουλου στη βουλή και… μπήκε

Προ ολίγων ημερών και με αφορμή την συνέντευξη Βελόπουλου στην μητσοτακική Realnews, σας ενημερώσαμε ότι το σύστημα Μητσοτάκη ετοιμάζει το μόρφωμα του… παντοπωλητή για μετεκλογική συγκυβέρνηση – αν βέβαια το επιτρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στην πραγματικότητα, η συγκυβέρνηση των δύο Κούληδων έχει ήδη αρχίσει, αν και ατύπως.

Στα πλαίσια αυτά, δημοσιογράφοι του documentonews.gr είδαν τον Μπουμπούκο να «τρυπώνει» στο γραφείο του παντοπωλητή Βελόπουλου στη βουλή το πρωί της Πέμπτης, υπό το βάρος της παρέμβασης Καραμανλή για το «Κυριάκος Gate» και λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία είχαν κληθεί οι εμπλεκόμενοι στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του Ανδρουλάκη, Κοντολέων, Δημητριάδης και λοιποί.

Και βέβαια, ο Μπουμπούκος δεν είδε φως και μπήκε, αλλά προφανώς συνάντησε τον Κούλη Βελόπουλο ως ειδικός απεσταλμένος του Κούλη Μητσοτάκη, για να συντονιστούν, για να «βάλει πλάτη» το δεκανίκι-μόρφωμα Βελόπουλου στην καταρρέουσα χούντα Μητσοτάκη.

Την συνάντηση επιβεβαίωσαν «πηγές» του μορφώματος Βελόπουλου, λέγοντας επί λέξει ότι «ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του, και όπως μπήκε ο κ. Γεωργιάδης σήμερα, έτσι έχουν μπει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version