Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με “μπαμπεσιά” μας πρόδωσαν οι σύμμαχοι στη μοιρασιά !

Με “μπαμπεσιά” μας πρόδωσαν οι σύμμαχοι στη μοιρασιά !
Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές, καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους μας έστω και καθυστερημένα!
Μέσα από την απαράδεκτη και κατάπτυστη δήλωση του ΝΑΤΟ όπου το ίδιο δίνει συγχαρητήρια στην Τουρκία, τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου ανακάλυψαν την πυρίτιδα… Λες και δεν ευνοεί η Ευρώπη την Τουρκία δεκαετίες τώρα !

Εκείνο που έχω να πω είναι ότι είναι ανιστόρητοι και ασυγχώρητοι.
Μήπως δεν ξέρουν ότι την ώρα της σφαγής των Ελλήνων απ’ τους Τούρκους αυτοί δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους Έλληνες που πνίγονταν στην προσπάθεια τους να μην δολοφονηθούν ;
Μήπως δεν είναι γνωστό ότι έβαζαν χαρμόσυνα τραγούδια οι ξένοι στους ναύτες τους ώστε να μη σπεύσουν να βοηθήσουν ;
Μήπως δεν είναι γνωστή η δήλωση του τότε Άγγλου Πρέσβη George Horton που για τα αίσχη που διεπράχθησαν τότε είπε το  περίφημο “ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος” ;
Και όλοι αυτοί οι “σύμμαχοι” τολμάνε να μας κουνούν και το δάχτυλο μετά από όλα αυτά γιατί οι Έλληνες αντιδρούμε στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Πατρίδας μας !
Εμείς οι κατασυκοφαντημένοι Χρυσαυγίτες, είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα για το τι ερχόταν από πλευράς “φίλων” και “συμμάχων” μας, και δυστυχώς ο Λαός που ξέχνα την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Αγώνα για πραγματικά εθνικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή, η οποία μιλάει για αλησμόνητες και όχι χαμένες Πατρίδες!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Κωνσταντίνα Σκιά
Exit mobile version