Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσηκώνονται οι λαοί της Ευρώπης κατά των διεθνών τυράννων!

Ξεσηκώνονται οι λαοί της Ευρώπης κατά των διεθνών τυράννων!

Ενώ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή», οι αστοί συνεχίζουν απτόητοι τις διακοπές τους και οι μη προνομιούχοι περιμένουν καρτερικά τη μαύρη τους τη μοίρα, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται!

Έτσι, πάνω από 70.000 Τσέχοι διαδήλωσαν στην Πράγα κατά των διεθνών τυράννων (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε.), απαιτώντας συνάμα έλεγχο της ακρίβειας στα προϊόντα διατροφής και στις τιμές της ενέργειας. Σημειωτέον, ότι ο πληθωρισμός στην Τσεχία είναι ο υψηλότερος από το 1993 και η κεντρική τράπεζα προβλέπει πως θα φτάσει πάνω από 20% τους επόμενους μήνες!

Επιπλέον, οι χιλιάδες διαδηλωτές υποστήριξαν την ουδετερότητα της χώρας, αλλά και την σύναψη απευθείας συμβολαίων για την προμήθεια φτηνού φυσικού αερίου από την Ρωσσία, όπως έχει καταφέρει η εθνική κυβέρνηση του Βίκτορα Όρμπαν στην Ουγγαρία.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τσέχος πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα –που όπως κι ο Κούλης Μητσοτάκης είναι με τη «σωστή πλευρά της ιστορίας»- κατηγόρησε τους διαδηλωτές ότι είναι… «φιλορώσσοι» κι ότι… «επηρεάζονται από την προπαγάνδα του Κρεμλίνου».

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, «στους διοργανωτές συμπεριλαμβάνονταν ακραίες πολιτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ακροδεξιού κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης…».

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις λαϊκής διαμαρτυρίας και στο Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν; Διότι δεν υπάρχουν αξιόπιστοι πολιτικοί φορείς να τις διοργανώσουν και να τις συντονίσουν, καθώς το εγχώριο σύστημα φρόντισε να θέσει εκτός βουλής και εντός φυλακής, τη μόνη δύναμη που θα μπορούσε να μπει στην πρωτοπορία της εθνικής αντίστασης, την Χρυσή Αυγή!  

 

Β.Α.Κ.

Exit mobile version