Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατριώτες” τι έγινε με την δήλωση του ΝΑΤΟ; Τι κάνετε χωρίς Χρυσή Αυγή; 

“Πατριώτες” τι έγινε με την δήλωση του ΝΑΤΟ; Τι κάνετε χωρίς Χρυσή Αυγή;

Κάτι πέρα από προκλητικό ήταν η ενέργεια του στρατηγείου της Σμύρνης του ΝΑΤΟ να πανηγυρίσει για την ήττα του Ελληνικού στρατού και την σφαγή στις 30 Αυγούστου του 1922. Κάτι πέρα από κακομοιριά και βελούδινο τακτ, που θυμίζει πλατεία Κολωνακίου το διάβημα της ελληνικής κυβερνήσεως, που δεν έλεγε επί της ουσίας τίποτε.

Εάν η Χρυσή Αυγή δεν ήταν στην φυλακή δεν θα περιοριζόταν η αντίδρασή μας απλά σε ένα δελτίο τύπου το οποίο εκδώσαμε και γνωρίζετε, θα υπήρχε λαϊκή κινητοποίηση συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα και καταγγελία της ανθελληνικής πολιτικής του ΝΑΤΟ. Χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν γίνεται τίποτε.

Δεκάδες τα κόμματα τα “εθνικοπατριωτικά”, που έχουν ιδρυθεί. Όλα αυτά τα κόμματα θα εκπροσωπούσαν τους εθνικιστές υποτίθεται, τους οποίου όχι μόνον δεν εκπροσωπούσε η Χρυσή Αυγή, όπως λένε, αλλά τους εξέθετε σαν… “φασίστες”! Για αυτούς πάντως δεν έχει να πει κανείς τίποτε και καλά παιδιά του συστήματος είναι και κινούνται από 1% και κάτω στις δημοσκοπήσεις, οπότε πρόβλημα κανένα για το Σύστημα, το πρόβλημα ήτανε πάντοτε για αυτούς και παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Ι.Γ.Μ.

Exit mobile version