Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης! Παραδομένη η πρωτεύουσα στην εγκληματικότητα των βαρβάρων

Σοβαρό επεισόδιο εγκληματικότητας σημειώθηκε χθες στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα με δυο κούρδους τραυματίες από πυροβολισμό άλλου αλλοδαπού ομοεθνή τους. Η αιτία της συμπλοκής (όπως σημειώσαμε και στο έγκλημα στην Κυψέλη) αφορούσε οικονομικές προστριβές, ενώ τα θύματα μάλιστα σύμφωνα με καθεστωτικές πληροφορίες είναι «παλιοί γνώριμοι» της αστυνομίας.

Η ολοκληρωτική παράδοση των Αθηνών στα χέρια των εισβολέων λαθρομεταναστών εγκληματιών δεν περιορίζεται μόνο στους δεκάδες χιλιάδες μικροποινικούς πορτοφολάδες ή ληστές που οργιάζουν και αφήνονται συνεχώς ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές, αλλά και στην αδιαφορία του κράτους για την οπλοκατοχή (την οποία εχθρεύονται εάν ποτέ πρόκειται να νομοθετηθεί προστατεύει τις οικίες και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών) αυτών των παρασίτων, καθώς και την εμπλοκή τους κατά συρροή σε κυκλώματα πορνείας και ναρκεμπορίας.

Η Ελλάδα του «νόμου και της τάξεως» με πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και κομμουνιστή υπουργού προστασίας του εγκληματία, Τ. Θεοδωρικάκου, επί τω έργω!

Exit mobile version