Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όποιος ψηφίσει Βελόπουλο, παίρνει… δώρο τον Μητσοτάκη

Όποιος ψηφίσει Βελόπουλο, παίρνει… δώρο τον Μητσοτάκη

Όταν τα λέμε εμείς οι… «ναζιστές», πως το σύστημα Μητσοτάκη ετοιμάζεται για συγκυβέρνηση με το μόρφωμα του Βελόπουλου (αν βεβαίως το επιτρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα…), είμαστε… «προκατειλημμένοι» και «εμπαθείς».

Τώρα, όμως, το σχέδιο το ομολογούν και στο Μαξίμου και το «διαρρέουν» κιόλας! Προφανώς, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη…

Έτσι, σε προφανή «διαρροή» από το Μαξίμου, που δημοσιεύθηκε σ’ όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, αναφέρονται μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Δεν είναι λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που παραδέχονται ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων απομάκρυνε την προοπτική συνεργασίας της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ… 

Όπως λένε συνεργάτες του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί συνεργασία με την Ελληνική Λύση της οποίας ηγείται ο Κυριάκος Βελόπουλος, πλην, όμως, ουδείς μπορεί να αποκλείσει αν οι μετεκλογικοί συσχετισμοί είναι τέτοιοι που μόνον κατ’ αυτόν τον τρόπο θα προκύπτει βιώσιμο κυβερνητικό σχήμα. “Ποτέ μη λες ποτέ”, είναι η χαρακτηριστική φράση με την οποία απαντούν κυβερνητικά στελέχη όταν ερωτώνται αν μπορεί να αναζητηθεί στήριξη από το κόμμα του κ. Βελόπουλου εφόσον η πρόσθεση των βουλευτών του με εκείνους της Ν.Δ. ξεπερνούν άθροισμα μεγαλύτερο από 151 έδρες».

Άρα, όποιος στις προσεχείς εκλογές ψηφίσει Βελόπουλο, θα πάρει… δώρο τον Μητσοτάκη, να ’χει να… πορεύεται!

 

Exit mobile version