Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δόλωμα» η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, για διχασμό και αποπροσανατολισμό του λαού!

«Δόλωμα» η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, για διχασμό και αποπροσανατολισμό του λαού!

Πολύ στριμωγμένη είναι τον τελευταίο καιρό η χούντα Μητσοτάκη και αναζητεί διέξοδο για αποπροσανατολισμό και διχασμό του λαού

Αφού, λοιπόν, από τη μια «πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, κι από την άλλη η ακρίβεια σε τρόφιμα, ενέργεια, καύσιμα κ.τ.λ. γονατίζει τα λαϊκά νοικοκυριά, το σύστημα Μητσοτάκη έβγαλε ως… «λαγό από το καπέλο» την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Έτσι, εντελώς ξαφνικά, 16 νέοι «αστυνομικοί» των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) εμφανίστηκαν στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, παίζοντας το ρόλο του «δολώματος»!

Η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη… Φοιτητικές οργανώσεις της αριστεράς «τσίμπησαν» αμέσως κι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τα ΜΑΤ παρατάχτηκαν μπροστά από τους ΟΠΠΙ, η γνωστή ομάδα των κουκουλοφόρων άρχισε να πετάει πέτρες και άλλα αντικείμενα, οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και το θέμα «έπαιξε» πρώτη είδηση στα «μιλημένα» ΜΜΕ. 

Φυσικά, το ίδιο «έργο» θα παιχτεί» και τις επόμενες ημέρες, για να επικρατήσει η «ατζέντα νόμου και τάξης» του Μητσοτάκη, με σκοπό να διχαστεί ο λαός σε οπαδούς της «ευνομίας» και σε… «ταραξίες» και να αποπροσανατολιστεί από τα πραγματικά του προβλήματά!

  

Exit mobile version