Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ . Εισερχόμενα

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στις Θερμοπύλες αναδείχτηκε διαχρονικά ο Έλλην Υπεράνθρωπος τής Πίστεως και τής Ελευθερίας. Είναι ο Έλλην που θέτει το αθάνατο προβάδισμα τής Αρετής τού Ηρωικού Ήθους απέναντι στην πρόσκαιρη αριθμητική υπεροχή τής προσβολής τού εισβολέα. Ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς δώσανε την βροντερή απάντηση τού σθένους και τής Ελευθερίας απέναντι στον στρατό των σκλάβων που έσερναν μαζί τους οι Πέρσες τού Ξέρξη και τού Εβραίου Στρατηγού του Μαρδοχαίου, γνωστού ως Μαρδόνιου.

 

Ο Λεωνίδας είχε ανατραφεί από παιδί κιόλας στην γνωστή Σπαρτιατική Αγωγή τής προασπίσεως και τής προαγωγής των προαιώνιων Αξιών τής Πίστεως, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας ενάντια σε κάθε Βάρβαρο εισβολέα. Διότι ο Ευσυνείδητος και Πατριώτης Έλλην που έθετε το Ελληνικό Ιδεώδες πάνω και από την ίδια τη ζωή του ήταν ο οδηγός τής Φυλής και ο Φύλαξ τής ανθρώπινης ζωής στη Σπάρτη και στο σύνολο τού Ελληνικού Κόσμου πριν την εισβολή τού ξενοκίνητου πολιτικού μικροβίου. Όχι βέβαια ότι εξέλειπαν  ποτέ οι προδότες και ξενοκίνητοι Εφιάλτες. Ο Πατριωτισμός και ο Ηρωισμός ωστόσο νικούσαν την προδοσία.

 

Ο Πέρσης ηγεμών Ξέρξης έστειλε τούς ταχυδρόμους του στην Σπάρτη ζητώντας από τον Βασιλέα Λεωνίδα Γη και Ύδωρ. Ο Ξέρξης ζητούσε από τον Λεωνίδα να αναγνωρίσει την περσική ηγεμονία στην Ιερή Ελλάδα ασκώντας την τοπική εξουσία στη Σπάρτη για λογαριασμό τού Βάρβαρου τυράννου. Είναι σαφές ότι η περσική αυτοκρατορία των στρατευμένων δούλων της υπηρετούσε την πρώιμη έκφραση τής παγκοσμιοποίησης. Απέναντι στο Ελληνικό Ηγεμονικό Ιδεώδες τής Πίστης και τής Εθνικής Αυθυπαρξίας επετέθη το Άπιστο και Τυραννικό Καθεστώς τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης τού καιρού εκείνου. Το Ελληνικό Αίμα έδωσε την Γενναία Απάντηση στην ιταμή δωροδοκία τού Πέρση απεσταλμένου τού νεοταξισμού. Μολών λαβέ. Έλα να πάρεις μόνος σου την ατιμία που ζητάς.

 

Ο Βασιλιάς Λεωνίδας επέλεξε τριακόσια παλικάρια που είχαν πίσω τους απογόνους να τούς διαδεχθούν και βάδισε στον τίμιο δρόμο τού Εθνικού Αγώνα στις Θερμοπύλες μαζί με όσους Μαχητές πήραν τον ίδιο δρόμο από τις άλλες Ελληνικές Πόλεις Κράτη. Ο Λεωνίδας ήξερε πως όδευε στον βωμό τής θυσίας τής ζωής τής δικής του και των στρατιωτών του. Ο φόβος τού εχθρού και η παράδοση στην σκλαβιά είχαν καθηλώσει τον Ελληνισμό. Έπρεπε να δοθεί το μάθημα τού γνήσιου Μαχόμενου Ελληνισμού των Αξιών και των Ιδανικών, να αρθεί στο ύψος ο Αληθινός Πιστός και Ατσάλινος Ηγεμονικός Ελληνισμός. Να αποδειχθεί στην πράξη ότι αυτός ο Ενωμένος Ελληνισμός μπορεί να νικήσει τον Βάρβαρο Εισβολέα.

 

Λίγοι στην αρχή στο μετερίζι τού Εθνικού Αγώνα τής Λευτεριάς για να σηκώσουν κατόπιν το ανάστημα οι πολλοί και ολάκερος ο Ελληνισμός , οι Πιστοί σε Θεό, Ελληνική Φυλή και Οικογένεια. Η μάχη στο Ηρωικό Πεδίο των Θερμοπυλών ξεκίνησε. Ο Αγών είναι σκληρός. Το πλήθος των βαρβάρων μεγάλο. Το στρατόπεδο των Ελλήνων αρχίζει να κάμπτεται ηθικά. Ο Εφιάλτης που πιο πριν είχε αποφύγει το κάλεσμα τού Λεωνίδα να βοηθήσει τούς στρατιώτες του ως έχων σωματικό ελάττωμα, απέδειξε ότι είχε και ηθικό ελάττωμα ώστε να οδηγήσει τον περσικό στρατό πίσω από την γραμμή αμύνης των Ελλήνων.

 

Οι βάρβαροι κύκλωσαν τούς Έλληνες. Οι πολλοί εκ τού ελληνικού στρατοπέδου οπισθοχωρούν στις πόλεις τους. Οι λίγοι και εκλεκτοί τής ιστορικής εκείνης στιγμής, ο Λεωνίδας με τούς 300 Σπαρτιάτες και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς δίνουν την έσχατη μάχη δίδοντας τη ζωή τους στο βωμό των Θερμοπυλών. Ο Ελληνισμός θα συγκλονιστεί και η θυσιαστική ήττα θα γίνει η πύρινη οδός για την ερχόμενη Νίκη στην μάχη των Πλαταιών. Ο Ενωμένος Πιστός, Εθνικιστής και Κοσμοκρατορικός Ελληνισμός με την φλόγα των Αθάνατων Θερμοπυλομάχων θα κάμει το χρέος του που οφείλει να ξανακάνει στις μέρες μας. Θα συντρίψει τον σιωνιστοκίνητο βάρβαρο νεοταξισμό. Ιδού η Αποστολική και Εκπολιτιστική Οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας που βαδίζει στην κεφαλή τής οικουμένης υπέρ Πίστεως σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό.

Exit mobile version