Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2022 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Θα Μαζευτούμε Εκεί τιμώντας τον Πολιτικό Κρατούμενο Αρχηγό μας και τους Πολιτικούς Κρατούμενους Συναγωνιστές μας, με δάδες και τα πορφυρά λάβαρα έχοντας συναίσθηση του ένδοξου Έθνους των Ελλήνων και της Πατρίδος για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους 300 άνδρες έλληνες Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς που έδωσαν την τελευταία τους πνοή μαζί με τους Σπαρτιάτες όπως αρμόζει σε άνδρες που ήξεραν πως ο σκοπός για τον οποίο θα μάχονταν ήταν καταδικασμένος. Σ’ αυτούς τους ανδρείους άνδρες ακόμη μεγαλύτερη τιμή αξίζει.

Οι Θερμοπύλες αποτελούν παράδειγμα ηρωισμού των ελεύθερων ανδρών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους και την ελευθερία τους!
Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Παραμένουμε αμετακίνητοι στις αρχές και στο Αρχηγό μας χωρις να παρεκκλίνουμε ποτέ από το σκοπό μας και τις αρχές μας, ως συνεχιστές του ένδοξου έθνους των Ελλήνων.
ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΆΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!
Θα φωνάξουμε δυνατά για να μας ακούσουν εκεί κάτω στον Άδη σε όλους αυτούς που πέσανε σε αυτήν την μεγάλη Μάχη. Ότι Θα είμαστε πάντα εδώ και θα δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας για την Πατρίδα.
Θα Φωνάξουμε όλοι μαζί.
Ζήτω η Ελλάς.
Ζήτω Το Ένδοξο Ελληνικό Εθνος
Ζήτω ο Αρχηγός
Ιωάννης Λαμπρογιάννης
Exit mobile version