Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

9ο Συνέδριο Χρυσής Αυγής από το Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών – Ο Δρόμος προς τις Πλαταιές!

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης του 9ου Συνεδρίου στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, μαζί με την καθιερωμένη Τελετή Μνήμης για τους Αθάνατους Λακεδαιμονίους και Θεσπιείς.

Εκατοντάδες Εθνικιστές, πιστοί στην Χρυσή Αυγή και στον Ιδρυτή του Κινήματος μας Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, έδωσαν βροντερό παρών από νωρίς στο σημείο της Μάχης για να συμμετέχουν στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, υψώνοντας τα υπερήφανα Εθνικιστικά Λάβαρα με τον Μαίανδρο και τις Ελληνικές Σημαίες ψηλά στον ουρανό.
Η εκδήλωση άνοιξε με την Τελετή Λήξης του 9ου Συνεδρίου. Ο εκπρόσωπος της Νέας Κεντρικής Επιτροπής ανέφερε τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες έγιναν οι συνεδριακές εργασίες του Λαϊκού Συνδέσμου και έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα στην οποία όλοι μας ενωμένοι κάτω από την Σημαία μας θα εξαπολύσουμε την πρόκληση μας στα Αστέρια έως την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού !
Επίσης, αναγνώστηκαν τα ονόματα των Συναγωνιστών της Νέας Διοίκησης του Κόμματος, οι οποίοι και απηύθυναν δυναμικό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Το Πολιτικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει την Διοίκηση της Χρυσής Αυγής αποτελείται από τους Συναγωνιστές Καλαποθαράκου Μαριάννα, Παπαδόπουλο Κίμωνα, Φωτόπουλο Άγι, Χασιώτη Γεώργιο και Χατζησάββα Χρήστο.
Στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, τον λόγο αρχικά έλαβε μέλος του Μετώπου Νεολαίας το οποίο και αναφέρθηκε ιστορικά στην Μάχη των Θερμοπυλών και στο μήνυμα το οποίο πρέπει να κρατήσουμε στις καρδιές μας όλοι οι Χρυσαυγίτες, ότι χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται ποτέ, και ύστερα από τις μεγάλες ήττες που μας δοκιμάζουν πάντοτε έρχεται η σειρά των Πλαταιών κατά τις οποίες κερδίζουμε πίσω αυτά που αξίζουμε και μας αναλογούν.
Έπειτα, υπήρξε χαιρετισμός από τον Ηγέτη της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας, Συναγωνιστή Adam Gmurczyk ο οποίος μνημόνευσε τους Λακεδαιμονίους και τόνισε ότι η συνέχεια τους στην Ευρώπη του 2022 είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής !
Μηνύματα αναγνώστηκαν επίσης από τους Αυστραλούς Συναγωνιστές του Australia First Party και τον επικεφαλής του κόμματος Jim Saleam, από την Ελληνική Ομογένεια εκ μέρους του Γαβριηλίδη Ιγνάτιου και από την Περιφέρεια Κρήτης εκ μέρους του Βαμιαδάκη Ηλία.
Αμέσως μετά απλώθηκε σκοτάδι γύρω από το Άγαλμα του Βασιλέα της Σπάρτης. Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Λεωνίδα μια Δάδα άναψε στον Κολωνό Λόφο, και η πομπή ξεκίνησε την διαδρομή της με την συνοδεία των τυμπάνων για να μοιράσει άπλετο Φως. Μία μία οι δάδες πήραν την θέση τους στο Ιερό Πεδίο, αφού η Ανδρεία των Προγόνων μας είναι αυτή που φωτίζει τις Καρδιές μας και μας δείχνει τον ανηφορικό δρόμο της Αρετής.
Σε αυτή την κορυφαία στιγμή της Τελετής Μνήμης, διαβάστηκε το μήνυμα του Ιδρυτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, που έδωσε το σύνθημα για έναν Αγώνα ανένδοτο και εναντίον όλων, ώστε η Χρυσή Αυγή με τα νέα κομματικά της όργανα να κάνει ξανά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την Ελπίδα του Ελληνικού Λαού !
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Θα επακολουθήσει το βίντεο της εκδήλωσης.
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς !                         
                               
Exit mobile version