Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τεράστια κέρδη για την Ρωσσία από τις… ευρωπαϊκές κυρώσεις!

Τεράστια κέρδη για την Ρωσσία από τις… ευρωπαϊκές κυρώσεις!

Η Ρωσσία πρέπει να παρακαλάει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες κυρώσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων των Βρυξελλών για τον απλούστατο λόγο ότι τελικά οι κυρώσεις αυτές αποβαίνουν θετικές για την εθνική της οικονομία! 

41,7 δισεκατομμύρια δολάρια ήταν τα καθαρά κέρδη του ρωσσικού κολοσσού αερίου Gazprom μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2022! Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Σαντίγιοφ, σε επίσημη συνέντευξη τύπου ανέφερε το ρεκόρ εσόδων και την μείωση του χρέους της εταιρείας και ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει η εταιρεία την πληρωμή ενδιάμεσων εξαμηνιαίων μερισμάτων στους μετόχους. 

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσσία κατ’ εντολήν της Ουάσιγκτον, το μόνο που τελικά πλήττουν είναι η Ευρώπη, η οποία αντιμετωπίζει οικονομική θύελλα από τον ενεργειακό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσσίας και τον οποίο πληρώνει η Ευρώπη! 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαιοφόρος της αντιρωσσικής πολιτικής των αμερικανών στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας με τον εξαιρετικά υψηλό πληθωρισμό, η οποία Ελλάδα των πολιτικάντηδων δεν υπολογίζει ότι θυσιάζει τα συμφέροντα του λαού για να ευχαριστήσει τον ξένο αφέντη. 

Χ.Α.Μ.

Exit mobile version