Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι «ΛΟΑΤΚΙ»!

Ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι «ΛΟΑΤΚΙ»!

Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Κούλης Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο… αγαπημένο του θέμα: στα δικαιώματα των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ». 

Κατ’ αρχάς, καυχήθηκε για τα… επιτεύγματα της κυβέρνησής του σε θέματα ισότητας των «ΛΟΑΤΚΙ»: «Για πρώτη φορά, η χώρα έχει εθνική στρατηγική για την ισότητα. Απλώνεται σε πολλά διαφορετικά πεδία. Καταργήθηκε η απαγόρευση αιμοδοσίας σε ομοφυλόφιλους. Καταργήσαμε τις θεραπείες μεταστροφής».

Εν συνεχεία, περιέγραψε την κυβέρνησή του ως κατ’ εξοχήν «κυβέρνηση ΛΟΑΤΚΙ», καθώς όπως είπε: «Για πρώτη φορά, άτομα που ανοιχτά προσδιορίστηκαν ως ομοφυλόφιλα, συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Είναι σημαντικό ότι γίνεται από μία κεντροδεξιά κυβέρνηση».

Και τέλος, έκανε ειδική αναφορά στο θέμα της καθιέρωσης του πολιτικού γάμου των «ΛΟΑΤΚΙ»: «Για τον πολιτικό γάμο, θα έλεγα “κάθε πράγμα στον καιρό του”».

Το πιάσατε το… υπονοούμενο με την παροιμία; Εμμέσως πλην σαφώς, ο Κούλης υποσχέθηκε νομοθετική καθιέρωση του γάμου των «γκέι», αν ο λαός του δώσει και δεύτερη τετραετία!

Και προφανώς, προεκλογικά οι… εκστασιασμένοι κομματάρχες της Νουδούλας θα ρίξουν στην… πιάτσα το σύνθημα: «ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι ΛΟΑΤΚΙ»! 

«Εθνικόφρονες», ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! 

Exit mobile version