Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη διαδήλωση Σέρβων πατριωτών υπέρ των οικογενειακών αξιών

 

Μεγάλη διαδήλωση Σέρβων πατριωτών υπέρ των οικογενειακών αξιών

Την ίδια ώρα που στο παρηκμασμένο αμερικανικό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν ο Κούλης Μητσοτάκης καυχιόταν ότι «για πρώτη φορά, άτομα που ανοιχτά προσδιορίστηκαν ως ομοφυλόφιλα, συμμετέχουν στην κυβέρνηση» και υποσχόταν καθιέρωση πολιτικού γάμου στους λεγόμενους «ΛΟΑΤΚΙ» στην νέα τετραετία που ελπίζει να κερδίσει, μια τεράστια διαδήλωση Σέρβων πατριωτών ελάμβανε χώρα στο Βελιγράδι, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διοργάνωση του διαβόητου Europride.

Η ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ», επρόκειτο να διεξαχθεί αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Σερβίας, με αποκορύφωμα παρδαλή «παρέλαση» στις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά είναι άγνωστο αν τελικά πραγματοποιηθεί, καθώς η σερβική κυβέρνηση την ακύρωσε επικαλούμενη «λόγους ασφαλείας» – στην πραγματικότητα φοβούμενη την λαϊκή οργή!

Την ογκώδη διαδήλωση διοργάνωσαν πατριωτικές οργανώσεις, σε συνεργασία με την σερβική Εκκλησία – η οποία σε αντίθεση με την εγχώρια, πρωτοπορεί στους αγώνες κατά της παγκοσμιοποίησης και της υπονόμευσης των οικογενειακών αξιών.

Στη διάρκεια της διαδήλωσης κυριάρχησαν συνθήματα κατά των φορέων της σύγχρονης παρακμής (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ), οι δε διαδηλωτές κρατούσαν σταυρούς και εικόνες, ενώ δέσποζαν γιγαντιαία πορτρέτα του ηγέτη των ηρωϊκών μαχητών Τσέτκικς, Ντράζα Μιχαήλοβιτς (ο οποίος εξετελέσθη από τους κομμουνιστές του Τίτο το 1946), αλλά και του προέδρου Πούτιν.  

Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, από τον άμβωνα του καθεδρικού του Αγίου Σάββα, ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος ένωσε τη φωνή του με τη φωνή των διαδηλωτών: «Δεν θέλουμε κανέναν, από οπουδήποτε στον κόσμο κι αν προέρχεται, να επιβάλει σε εμάς τις αξίες του, τις δικές του κοσμοθεωρίες, τον τρόπο ζωής του».

Εύγε στους Σέρβους πατριώτες και στην Σερβική Εκκλησία, που με τους τιτάνιους αγώνες τους κατά της νεοταξίτικης επιβουλής προστατεύουν την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τις οικογενειακές αξίες!

Α.Β.

Exit mobile version