Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωνάζει ο κλέφτης!

 

Ένα γελοίο έγγραφο των αμερικανικών υπηρεσιών δόθηκε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσσία φέρεται να έδωσε περί τα 300 εκατ. ευρώ σε ξένα πολιτικά κόμματα, πολιτικούς και αξιωματούχους σε περισσότερες από 24 χώρες από το 2014 και έπειτα, με σκοπό να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική.

Και ω του θράσους, η Νουδούλα –που χρωστάει πάνω από 300 εκατομμύρια!- εξέδωσε ανακοίνωση – τροφή για τα διαδικτυακά της παπαγαλάκια, η οποία καταλήγει ως εξής: «με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, περιμένουμε τα νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν από τον Πούτιν και ελληνικά κόμματα, καθώς και ποια ήταν αυτά». 

Εδώ ισχύει αυτό που λέμε «φωνάζει ο κλέφτης»!

Διότι, το μόνο ελληνικό κόμμα που έχει επισήμως και πομπωδώς «αδελφοποιηθεί» με το κυβερνών κόμμα «Ενωμένη Ρωσσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι η… Νουδούλα!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2011, όταν ο τότε αντιπρόεδρος της Νουδούλας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε μεταβεί στη Μόσχα, όπου υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα του κ. Πούτιν» (σύμφωνα με την παλιοφυλλάδα «Καθημερινή»).

Ιδού και η δήλωση του Αβραμόπουλου μετά τη υπογραφή της συμφωνίας:

«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”. Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας. Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ενωμένης Ρωσίας”, με προοπτική και βάθος χρόνου».

Μάλιστα, το 2019 (δηλαδή ΜΕΤΑ την προσάρτηση της Κριμαίας και την απόσχιση του Ντονμπάς…), ο Κούλης Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Μόσχα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμφωνία «αδελφοποίησης»: 

«Υπάρχει και μια σχέση πιστεύω εμπιστοσύνης μεταξύ των κομμάτων. Η σχέση μεταξύ της ΝΔ και της Ενωμένης Ρωσίας, η οποία πηγαίνει πίσω στην ιστορία του δικού μας κόμματος. Στην Ελλάδα αλλά πιστεύω και στο πρόσωπό μου θα βρείτε πάντα έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνομιλητή».

Αυτά και σκασμός!

Exit mobile version