Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Από τις κυριότερες ειδήσεις, κατά τις τελευταίες ώρες, είναι οι δηλώσεις του φιλότουρκου συριζαίου βουλευτή, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε τουρκικό κανάλι, περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη. Η ανάδειξη του εν λόγω θέματος σαφώς και δεν πηγάζει από τα πατριωτικά αισθήματα των ελλαδικών ΜΜΕ, αλλά από την κατρακύλα των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει προεκλογικής περιόδου.

Όπως όλα τα κόμματα της βουλής είναι συνένοχα για τέτοιες ανθελληνικές υπάρξεις, εντός της πολιτικής ζωής της χώρας, συνένοχο είναι και το (παρα)δικαστικό κύκλωμα της χώρας, που αντί να δίνει εντολή αυτεπάγγελτης δίωξης για τέτοιες εθνικές προδοσίες τουρκόσπορων βουλευτών, που δεν ομιλούν καλά καλά την ελληνική, φυλακίζει αθώους ανθρώπους επειδή είναι Εθνικιστές Χρυσαυγίτες.

Ο Χατζηβασιλείου, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός, όπως και άλλα μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δε γνώριζαν ότι ο Ζεϊμπέκ μιλάει για τουρκική μειονότητα και φωτογραφίζεται με σημαία της δυτικής ανεξάρτητης Θράκης εδώ και χρόνια; Σαφώς και το γνώριζαν όλοι τους, διότι προ 6 ετών μόνο η Χρυσή Αυγή, δια των βουλευτών εκπροσώπων της, με στεντόρεια φωνή βγήκε στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο, (όπως κάνουν οι νεοδημοκράτες από τα twitter και τα πάνελ) να καταγγείλει τις ανθελληνικές και φιλοτουρκικές πράξεις του πράκτορα του τουρκικού προξενείου, Ζεϊμπέκ. Επιπλέον, για όσους δημοκράτες έχουν κοντή μνήμη, ύστερα από ερώτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής προς τον εν λόγω προδότη, για το εάν δηλώνει τη μη ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, δεν εδόθη καμία απάντηση. Αυτά είναι λοιπόν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, που δίχως αξιοπρέπεια προσποιούνται κοκκορομαχίες, ώστε να κερδίζουν ψήφους. Ο Ζεϊμπέκ θα συνεχίσει να παίρνει 8 χιλιάρικα τον μήνα για να υπερασπίζεται τη δήθεν τουρκική μειονότητα της Θράκης και να λειτουργεί ως πληροφοριοδότης των τούρκων, καθότι η τιμωρία του ήταν μία επίπληξη από τον Κατρούγκαλο.

Οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα κελιά της τιμής, καθότι αγωνίστηκαν για τις ιδέες τους και επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο της Αρετής, υψώνοντας ανάστημα στο σημερινό διεφθαρμένο και παράνομο δημοκρατικό τόξο.

ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Exit mobile version