Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι άραγε θέλουν την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία;

Ποιοι άραγε θέλουν την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία;

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Μόντι, είχε ο πρόεδρος Πούτιν, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασία της Σαγκάης που πραγματοποιείται στο Ουζμπεκιστάν.

«Γνωρίζω ότι η σημερινή εποχή δεν είναι εποχή για πόλεμο και σας μίλησα στο τηλέφωνο γι’ αυτό», είπε ο Μόντι στον Πούτιν, με τον Ρώσσο πρόεδρο να απαντά: «Γνωρίζω τη θέση σας για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και γνωρίζω τις ανησυχίες σας. Θέλουμε να θέσουμε τέλος σε όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Η αντίθετη πλευρά, η ηγεσία της Ουκρανίας απέρριψε τις ειρηνευτικές συνομιλίες».
Ποια ήταν η απάντηση του Ζελένσκι, ο οποίος μετά τις πρόσφατες στρατιωτικές επιτυχίες των Ουκρανών και την ανακατάληψη εδαφών θα έπρεπε λογικά να ζητήσει διαπραγματεύσεις για μια ευπρεπή ειρήνη;

Κατ’ αρχάς, θέλοντας να αναζωπυρώσει το μίσος κατά της Ρωσσίας, ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε ομαδικός τάφος 400 Ουκρανών στο Ιζιούμ γράφοντας τα εξής εξόχως αντιφατικά περί αυτού στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Με σημάδια βασανιστηρίων, παιδιά και πολεμιστές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που σκοτώθηκαν από τις πυραυλικές επιθέσεις».

Πως είναι δυνατόν τα θύματα να σκοτώθηκαν σε πυραυλικές επιθέσεις και να… βασανίστηκαν κιόλας; Αυτά μόνο ένα… θολωμένο μυαλό θα μπορούσε να τα ισχυριστεί! 

Εν συνεχεία, εξαπολύει απειλές κατά της Ρωσσίας:

«Η Ρωσία αφήνει μόνο θάνατο και πόνο. Είναι δολοφόνοι και βασανιστές. Στερημένοι από κάθε τι ανθρώπινο. Δεν θα το βάλετε στα πόδια. Δεν θα κρυφτείτε. Η τιμωρία θα είναι τρομερή και δίκαιη».

Είναι προφανές, ότι οι δυνάμεις εκείνες που βρίσκονται πίσω από τον πρόεδρο-μαριονέτα της Ουκρανίας (δηλαδή οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι δούλοι τους), θέλουν να πολεμήσουν την Ρωσσία, μέχρι τον… τελευταίο Ουκρανό στρατιώτη!

 

Α.Β.

Exit mobile version