Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντας

Η κυβέρνηση της Ν.Δ πανηγυρίζει για την άρση της απαγόρευσης πώλησης όπλων στην Κύπρο, από τις Η.Π.Α.
Στους εορτασμούς αυτούς, πρώτη θέση, έχουν και τα ΜΜΕ που μαζί με το αντεθνικό πολιτικό «τόξο» στο σύνολο του, «έπλεξαν» Χρυσαυγιάδες, επέβαλαν καραντίνες, εκβίασαν με εμβόλια, καταδίκασαν με μνημόνια!
Η απόφαση των Η.Π.Α, είναι θετική; Στην παρούσα φάση, μοιάζει θετική, σαν να χαλάει η πολιτική των ίσων αποστάσεων σε Κύπρο και Τουρκία που κρατούσαν οι Η.Π.Α έως τώρα. Αυτό όμως, δεν οφείλεται στο ότι ξαφνικά οι Η.Π.Α αγάπησαν την Ελλάδα, αλλά περισσότερο ως επέκταση των μέτρων κατά της Ρωσίας μιας και ήταν η βασικότερη αγορά όπλων για την Κύπρο.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός όμως βρίσκεται στις πιέσεις που ασκεί ο Ο.Η.Ε για επίλυση του Κυπριακού ζητήματος με Δικοινοτική – Διζωνική λύση, κόντρα στην Λαϊκή θέληση των Κυπρίων που απέρριψαν με δημοψήφισμα το προδοτικό σχέδιο «Ανάν» που θα ολοκλήρωνε την εισβολή.
Την λύση που προτείνει ο Ο.Η.Ε την αποδέχονται και την προωθούν και ο Μητσοτάκης και ο Αναστασιάδης, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολύ σύντομα να επιβληθεί η «λύση» και η άρση του εμπάργκο όπλων από τις Η.Π.Α να μην αφορά μόνο τους Έλληνες της Κύπρου αλλά όλο αυτό το εκτρωματικό υβρίδιο που σκέφτονται να φτιάξουν για να εξυπηρετεί τα «παιχνίδια» τους στην περιοχή.
Φυσικά, τότε, θα πρέπει να παρουσιάσουν στην Ελληνική κοινή γνώμη την Τουρκία «ριγμένη» από τις εξελίξεις, χρυσώνοντας το «χάπι» της ενσωμάτωσης στην Κύπρο μας, των Τούρκων εποίκων – εισβολέων και την παραχώρηση σε αυτούς δικαίωμα για Βέτο, ίση εκπροσώπηση σε υπουργεία και αξιώματα, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές και μια σειρά άλλες παραχωρήσεις. Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι πανηγυρισμοί οι σημερινοί είναι μια «τρύπα στο νερό»!

Μπορεί να είναι υπέρμετρος ο φόβος μου θα πούνε κάποιοι; Ίσως και να είναι.
Όταν όμως κάτι που ακούγεται στα αυτιά μου ωραίο, έχει την στήριξη της Ν.Δ, την στήριξη όλου του πολιτικού κατεστημένου, των Ευαγγελάτων και των Χατζηνικολάου που ποτέ δεν έκαναν κάτι καλό για την Ελλάδα, μοιραία βάζω τις σκέψεις μου σε μια πιο καχύποπτη επανεξέταση και δεν βγαίνω να κάνω τον «γύρο του θριάμβου» μαζί με τους Νεοδημοκράτες.

Χατζησάββας Χρήστος
Exit mobile version