Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

OI ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!

OI ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/09/oi.html

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

H φτώχεια χτυπάει για τα καλά τα Ελληνικά νοικοκυριά. Η ακρίβεια και οι καθημερινές ανατιμήσεις είναι , πλέον, δυσβάσταχτες και τα νούμερα είναι αμείλικτα και δεν ψεύδονται ποτέ.

Όσο και εάν το καθεστώς Μητσοτάκη προσπαθεί και προσπάθησε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης να  κερδίσει τις εντυπώσεις με παροχές και επιδόματα. Τα μέτρα, που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης, για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους δεν αποτελούν παρά ψίχουλα για τους φτωχοποιημένους Έλληνες σε αντίθεση με το φαγοπότι του καθεστώτος, που μπορεί αφειδώς να διορίζει ημέτερους και σήμερα σε περίοδο κρίσεως με 4.000 ευρώ μισθό, αλλά τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που τα έχουν πάρει χοντρά δεν βγάζουν άχνα !

Ειδικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της λίστας Πέτσα, παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα, για την οποία όλοι γνωρίζουν πως δεν είναι ούτε πραγματική, ούτε η εικόνα της Ελλάδας.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Η φτωχοποίηση των λαών της Ευρώπης είναι πλέον μια πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία εκθέσεων οι συνθήκες διαβίωσης στην Ευρώπη, αλλάζουν και χειροτερεύουν κάθε χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ένας στους πέντε στην Ευρώπη ζει σε συνθήκες φτώχειας. Πιο συγκεκριμένα, το 21,7% του πληθυσμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 95,4 εκατομμύρια άνθρωποι, κινδυνεύουν από τη φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στην Ελλάδα το ποσοστό φτάνει το 28%, σχεδόν ένας στους τρεις ζει σε συνθήκες φτώχειας, ενώ οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν για τις επιτυχημένες παρεμβάσεις τους και την ευημερία των δεικτών!

Αυτό οι Ευρωπαίοι πολίτες αρχίζουν και το νοιώθουν στο πετσί τους και γι’ αυτό στρέφονται στα εθνικιστικά κόμματα. Ας  ελπίσουμε και οι Έλληνες να το καταλάβουν και να θυμηθούν ότι  το μόνο γνήσιο Κίνημα του Εθνικισμού στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή που δια στόματος Ν.Γ.Μιχαλολιάκου έχει προβλέψει τα παραπάνω και όλοι οι ψευτοπατριώτες δανείζονται τις ιδέες του και το παίζουν Εθνικιστές!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version