Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φαρσοκωμωδία! Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα «περιπολεί»… έξω από κάνα δυο Πανεπιστήμια!

Φαρσοκωμωδία! Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα «περιπολεί»… έξω από κάνα δυο Πανεπιστήμια!

Ούτε τους ίδιους τους νόμους που ψηφίζει δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νουδούλας!

Έτσι, μετά από την αναταραχή που προκάλεσε η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια, αποφάσισε ότι πλέον η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία» θα «περιπολεί» από… απόσταση, έξω από τους χώρους κάποιων ΑΕΙ!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες (προφανώς εκ των έσω…) που δημοσίευσε η φυλλάδα «Καθημερινή», τα μέλη των «Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων» (ΟΠΠΙ) θα περιπολούν… έξω από την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με τη συνδρομή αστυνομικών από κοντινά αστυνομικά τμήματα Ζωγράφου και Καισαριανής – και με την συνδρομή των ΜΑΤ, αν χρειαστεί.

Κι αν υπάρχει επεισόδιο στην εξωτερική περίμετρο του campus (σπανίως γίνονται…), τα μέλη των ΟΠΠΙ θα παρεμβαίνουν.

Επίσης, τα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας ΔΕΝ θα περιπολούν ούτε απέξω από τα κτίρια του ΕΜΠ στην οδό Πατησίων και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, εκεί δηλαδή που συνήθως γίνονται επεισόδια.

Ως προς το ΑΠ Θεσσαλονίκης, θα φυλάσσονται από αστυνομικούς των ΜΑΤ μόνον τα έργα κατασκευής βιβλιοθήκης σε χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών και μόλις θα ολοκληρωθούν οι εργασίες οι αστυνομικοί θα… εξαφανιστούν!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η σκοπιμότητα της ίδρυσης της «Πανεπιστημιακής Αστυνομίας», εφόσον τους εξωτερικούς χώρους των ΑΕΙ τους αστυνόμευε και η… μη Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία» ιδρύθηκε για να βολευτούν μερικά «γαλάζια παιδιά» και για να οξύνει το πολιτικό κλίμα η κυβέρνηση, όποτε κρίνει πως την συμφέρει!

Τα σχόλια δικά σας…

Exit mobile version