Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωπαϊκά και Αραβικά ΜΜΕ δημοσίευσαν ρεπορτάζ για καραβάνια με δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, που τους λένε πρόσφυγες, που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την Τουρκία στην Ευρώπη φυσικά μέσω Ελλάδος. Υποτίθεται ότι όλοι αυτοί είναι από την Συρία, αλλά βεβαίως αυτό δεν ισχύει είναι από κάθε χώρα της Ασίας και της Αφρικής.

Η φιλική προς τον Ερντογάν εφημερίδα “Μιλιέτ” είχε τεράστιο πρωτοσέλιδο τίτλο που έλεγε “Καραβάνι με πρόσφυγες”, ενώ κυβερνητικοί κύκλοι διαρρέουν την πληροφορία ότι περισσότερα από δύο εκατομμύρια πρόσφυγες θα φύγουν από την Τουρκία πριν τις εκλογές του 2023. 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αρκείται σε λόγια του αέρα και επαναλαμβάνει το παραμύθι ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι σύνορα της Ευρώπης, ενώ από Έβρο και νησιά έχουν αρχίσει να μπαίνουν παράνομα στην χώρα εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Θυμηθείτε όσοι το ξεχάσατε ότι το πρόβλημα λαθρομετανάστες, που απειλεί αυτή την ίδια την ύπαρξη του Έθνους μας το έφερε στο προσκήνιο μέσα και έξω από την Βουλή, η Χρυσή Αυγή.

Π.Γ.Μ.  

Exit mobile version