Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/09/blog-post_18.html

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Ο αριστερός πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος που υπέγραψε τα μνημόνια, πρόδωσε την Μακεδονία, έκοψε μισθούς και συντάξεις, οδήγησε χιλιάδες μικρομεσαίους σε κλείσιμο των επιχειρήσεων, με χιλιάδες άτομα στην αυτοκτονία και πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες από τα παιδιά μας στην ξενιτιά, προσπάθησε να πείσει το εκλογικό σώμα ότι πλέον είναι «εν αναμονή πρωθυπουργός», έτοιμος να κυβερνήσει και να μας σώσει και αυτός για μια ακόμη φορά, με τα κομματόσκυλα από κάτω να χειροκροτούν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

«Πολύ σύντομα ο λαός θα επικυρώσει στις κάλπες την ειλημμένη του απόφαση» τόνισε με νόημα και ένα «μάλλον» γιατί ξέρει τι τον περιμένει, και εξαπέλυσε μετέπειτα  μια ευρείας κλίμακας επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μας υποσχέθηκε και αυτός δημοκρατία με αριστερό μανδύα, με αγάπη στην διαφορετικότητα και με ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με ταχείς ρυθμούς, ( γιατί αριστερά χωρίς λαθρομετανάστες ως ψηφοφόρους δεν νοείται )  με αλλαγή της διαδικασίας της πολιτογράφησης, απλοποιώντας τις σχετικές εξετάσεις.

Έκανε λόγο για πάρτυ διαφθοράς και αναξιοκρατίας από το καθεστώς Μητσοτάκη αλλά και για παρακρατικούς μηχανισμούς ,αναφορικά με τις υποκλοπές, ενώ το ενδιαφέρον του στράφηκε επί αρκετή ώρα προς τη μεσαία τάξη, που ο ίδιος φρόντισε να διαλυθεί, και η οποία δεν τον ψήφισε στις εκλογές του 2019.

Ακούσαμε και πάλι παροχές με βαρύγδουπους τίτλους  υπό τον διεθνιστικό μανδύα της αριστεράς, η οποία και πάλι υπόσχεται οτι θα βγάλει τους πολίτες από την ανασφάλεια. Η νέα αριστερά διακυβέρνηση η οποία θα αποπνέει «προοδευτικότητα» και όχι «συντηρητισμό» όπως της Νέας Δημοκρατίας, υπόσχεται οικουμενισμό , διεθνισμό , ανοιχτά σύνορα με μια Ελλάδα να παραμένει ξέφραγο αμπέλι για όλους τους κατατρεγμένους της γης. Μάλλον πάλι ονειρεύεται ο Τσίπρας να παίζει νταούλι και να χορεύουν όλοι στο ρυθμό του.

Η βάση του προεκλογικού του προγράμματος για την 2η “σωτηρία” των Ελλήνων :

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης / Η ενίσχυση του εισοδήματος /Η στήριξη του κοινωνικού κράτους / Η παραγωγική ανασυγκρότηση / Iσχυρό δημοκρατικό κράτος / Η απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.

Mοίρασε παροχές ξεχνώντας τα πεπραγμένα της Πρωθυπουργίας του και μας υποσχέθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας, όταν με την υπογραφή της κυβέρνησης του παραδόθηκαν στα funds οι δανειολήπτες.

Ξέχασε τεχνηέντως ο Τσίπρας ότι αντάμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υλοποίησαν τη στρατηγική επιλογή να αυξηθεί η εξάρτηση της χώρας από το εισαγόμενο φυσικό αέριο αφήνοντάς τους πολίτες εκτεθειμένους στην ενεργειακή κρίση, και τώρα υπόσχεται εφαρμογή της εξαίρεσης των χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου και μας υπόσχεται μεταξωτές κορδέλες…

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Exit mobile version