Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα… κάλπικα ρούβλια του Πούτιν και τα αληθινά «κόκκινα δολλάρια» της «διεθνιστικής βοήθειας» στο ΚΚΕ

Τα… κάλπικα ρούβλια του Πούτιν και τα αληθινά «κόκκινα δολλάρια» της «διεθνιστικής βοήθειας» στο ΚΚΕ

Μεγάλο θόρυβο δημιούργησαν τα «αλαλάζοντα κύμβαλα» της Νουδούλας, με την παραμυθένια «αποκάλυψη» αμερικανικών κύκλων, ότι η Μόσχα χρηματοδοτούσε ευρωπαϊκά κόμματα και ΜΜΕ, για να έχει πολιτική επιρροή. Μάλιστα, η Νουδούλα –το μόνο ελληνικό κόμμα που είχε δημοσίως και πομπωδώς «αδελφοποιηθεί» με την «Ενωμένη Ρωσσία» του Πούτιν!- ανακοίνωσε πως περιμένει με… αγωνία να μάθει ποια ελληνικά κόμματα είχαν πάρει… ρούβλια. Τελικώς, απεδείχθη «άνθρακες ο θησαυρός» και… «κάλπικα» τα ρούβλια του Πούτιν.

Κανένας όμως από τους… ρωσσολόγους της Νουδούλας, δεν αναφέρθηκε στο κόμμα που επισήμως τα ‘παιρνε από την Μόσχα, στα πλαίσια της λεγόμενης «διεθνιστικής βοήθειας», απ’ την εποχή της ίδρυσής του μέχρι το 1991, δηλαδή το… τιμημένο κουκουέ!

Είναι παγκοίνως γνωστό, ότι όλα τα ΚΚ των δυτικών κρατών χρηματοδοτούντο επί μονίμου βάσεως από την «μάνα των λαών» Σοβιετική Ένωση, αλλά ήταν… σπάταλα και μόλις διαλύθηκε η ΕΣΣΔ, διαλύθηκαν κι αυτά, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων. Μόνο το… τιμημένο κουκουέ επέζησε πολιτικά, γιατί τα στελέχη του ήταν… οικονόμοι και δεν ξόδευαν όλα τα «κόκκινα δολλάρια» που έπαιρναν απ’ την Μόσχα στην προπαγάνδα. Αλλά, τα «επένδυαν» σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το ΚΚΕ να είναι το πλουσιότερο κόμμα στην Ελλάδα!   

Μάλιστα, είναι το μόνο κόμμα, που στο καταστατικό του προβλέπεται η… επιχειρηματική δραστηριότητα: «Το Κόμμα μπορεί να αναπτύσσει επιχειρηματική οικονομική δραστηριότητα…» (Κεφάλαιο 8, «Τα οικονομικά του Κόμματος», άρθρο 42).

Αυτά τα ολίγα, για να μη μας δουλεύουν οι επιτήδειοι!

Exit mobile version