Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τους “ανθρωπιστές” των γηπέδων

Για τους “ανθρωπιστές” των γηπέδων
Λέγεται πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Φαίνεται πως αυτό είναι μία τραγική πραγματικότητα αφού ο καθένας μπορεί να εμφανιστεί με οποιονδήποτε μανδύα επιθυμεί ανεξάρτητα από το τι μαρτυρούν οι πράξεις του.

Πάνω σε αυτό το γεγονός, έχουμε δει στο παρελθόν αλλά και πολύ πρόσφατα αρκετούς από τους αυτοαποκαλούμενους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων να παριστάνουν τους ανθρωπιστές, τους δημοκράτες και τους ενάντιους του “μίσους”. Φυσικά όλα τα παραπάνω τα επικαλούνται για να στραφούν εναντίον των Εθνικιστών και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας μας ως αυταρχικούς, ως διώκτες του διαφορετικού και ως βίαιους και μισαλλόδοξους ανθρώπους.
 
Ας εξετάσουμε για λίγο όμως ανεξαρτήτου ομάδος το ποιοί είναι αυτοί – που ευτυχώς δεν αποτελούν την πλειοψηφία των οπαδών –  οι οποίοι παριστάνουν τους νομοταγείς πολίτες και κρίνουν την Χρυσή Αυγή ως το απόλυτο κακό του κόσμου. Είναι αυτοί οι οποίοι μαχαιρώνουν και δολοφονούν σε τυφλές ενέδρες θανάτου πεσμένους άοπλους και μικρά παιδιά με στιλέτα και δρεπάνια, επειδή υποστηρίζουν μία διαφορετική ομάδα. Αυτοί που κάθε Κυριακή βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ αφού υπερκοστολογούν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις θύρες τους και μοιράζονται με το έτσι θέλω μεροκάματα. Αυτοί που πατούν με αυτοκίνητα αντίπαλους οπαδούς και βάζουν βόμβες σε επιχειρήσεις τυφλωμένοι από την μισαλλοδοξία τους. Είναι επίσης αυτοί οι οποίοι κάνουν εμπόριο ναρκωτικών μέσα στους συνδέσμους και συμμετέχουν σε πληρωμένους ξυλοδαρμούς και μαφιόζικα χτυπήματα. Που πυροβολούν εν ψυχρώ “συνοπαδούς” τους και καταφεύγουν σε βουλευτικά γραφεία για να πάρουν άλλοθι για δολοφονίες στις οποίες συμμετέχουν.
 
Αυτοί λοιπόν αποτελούν σήμερα την “αφρόκρεμα” των γηπέδων η οποία σε κάθε ευκαιρία χαρακτηρίζει τους Εθνικιστές ως εγκληματίες, ενώ ο “ανθρωπισμός” τους έχει στοιχίσει την ζωή σε πάνω από δέκα άτομα στην Ελλάδα χωρίς φυσικά ΚΑΝΕΙΣ ένοχος να βρεθεί ποτέ στην φυλακή. Όταν θα μιλήσουν λοιπόν ξανά για μίσος και αυταρχισμό, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τους εαυτούς τους και να μην αναφέρονται στους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι αγωνίστηκαν με απολύτως νόμιμα μέσα για να μπορέσει η Πατρίδα μας να έχει και πάλι ευημερία.
 
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Exit mobile version