Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πράκτορες και προβοκάτορες αντιμετωπίζει τους εθνικιστές το σύστημα στην Γερμανία

Με πράκτορες και προβοκάτορες αντιμετωπίζει τους εθνικιστές το σύστημα στην Γερμανία

Τον τρόπο αντιμετώπισης των εθνικιστών στην Γερμανία αποκάλυψε με ωμό τρόπο το διαβόητο Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (BfV) της Γερμανίας.

Όπως δήλωσε στην Süddeutsche Zeitung στέλεχος του «γραφείου» αυτού, με τον όρο της ανωνυμίας, πράκτορες που αμείβονται από τους Γερμανούς φορολογουμένους, διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο, που εμφανίζονται ως εθνικιστικοί, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί οι λογαριασμοί χρειάζονται για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη άλλων χρηστών, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών».

Εννοώντας το «φακέλωμα» των πραγματικών εθνικιστών…

Σύμφωνα με τον ίδιο αρχιπράκτορα, οι «δημοκράτες» παρακολουθούν ανοιχτά ακόμα και τα μέλη του –πολύ μετριοπαθούς- κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD). Όπως  χαρακτηριστικά δήλωσε: «η ένταξη κάποιου στο κόμμα είναι η μόνη μόνη προϋπόθεση για τους πράκτορες να μπορούν να διαβάζουν τα email και ν’ ακούν τις τηλεφωνικές κλήσεις του».

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το «δημοκρατικό» καθεστώς της Γερμανίας χρησιμοποιεί και προβοκάτορες, που υποκινούν σε παράνομες πράξεις μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να τις χρεώσουν ακολούθως στους εθνικιστές! 

Κάργα «δημοκράτες» οι καθεστωτικοί στην Γερμανία! Φτου, να μην τους… ματιάσουμε!

Exit mobile version