Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: “Το δημοκρατικό κίνημα” έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή…

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: “Το δημοκρατικό κίνημα” έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή…

Η απόφαση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα ένα πολιτικό κείμενο και όχι μία καταδίκη ποινικού χαρακτήρα. Για τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο δεν παραθέτει το παραμικρό στοιχείο για σχέση του με το οποιοδήποτε ποινικό συμβάν, αλλά αποσπάσματα από ομιλίες του ακόμη και ιδιωτικές!  Και είναι το κείμενο αυτό μία ακόμη απόδειξη αυτών που έγραψαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε άρθρο τους τα “ΝΕΑ” με τίτλο “Δεν περνάει ο φασισμός;”. Σας παραθέτουμε το απόσπασμα: 

“Στην χώρα μας η φυλάκιση της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ήταν το αποτέλεσμα της καθολικής αντίδρασης του δημοκρατικού κινήματος. Ωστόσο, ο λαϊκισμός που ανέδειξε το “αβγό του φιδιού” στην τρίτη δύναμη της ελληνικής Βουλής (σ.σ. το “ελληνικής” η εφημερίδα το γράφει με μικρό το “Βουλής” με κεφαλαίο! Τα συμπεράσματα δικά σας…) εξακολουθεί να υφέρπει στην κοινωνία και να εκφράζεται ανοικτά από τις πιο διαφορετικές πλευρές. Καμία επανάπαυση δεν δικαιολογείται στο θέμα αυτό από την στιγμή που οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες οξύνουν τις κοινωνικές ανισότητες.”

Δηλαδή ο μόνος λόγος για τον οποίον δεν θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση τον λαό είναι για να μην ξανά ανέβει η Χρυσή Αυγή, η οποία τελικά ακόμη και από την φυλακή αποδεικνύεται χρήσιμη στον λαό! 

Όσο για την φυλακή και την καταδίκη τα λένε μόνοι τους, δεν μιλάνε για κάποιο δικαστήριο, αλλά για το “δημοκρατικό κίνημα”…

Ι.Γ.Μ.

Exit mobile version