Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο όνομα της αριστεράς στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Μεγάλο όνομα της αριστεράς στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Ευρισκόμεθα ήδη σε περίοδο προεκλογική, εκλογών οι οποίες δεν θα έχουν ουδεμία σχέση με την αληθινή δημοκρατία, αλλά θα αποτελούν αντικείμενο εκβιασμών και απάτης. 

Ο ελληνικός λαός ευρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάσταση αδιεξόδου και ενώ η δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι διάχυτη, η λύση Τσίπρα δεν γοητεύει και πολλούς, όντας πρόσφατα αποτυχημένη και με έντονη την οσμή ενός ιστορικού απολιθώματος που δεν είναι άλλος από τον μπολσεβικισμό. 

Σε αυτή την παράξενη χώρα όμως, που λέγεται Ελλάδα, την ίδια ώρα που το κομμουνιστικό κόμμα παίρνει 5% δηλώνουν ή πιστεύουν ότι είναι ή συμπαθούν τον κομμουνισμό τουλάχιστον δεκαπλάσιο ποσοστό, αλλά δεν τον παίρνουν στα σοβαρά!

Στις εκλογές, λοιπόν, που έρχονται ο καθένας θα ρίξει τα μεγάλα του όπλα και ανάμεσα σε αυτά ακούγεται και μαγειρεύεται στου Μαξίμου η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας επιγόνου μεγάλου ονόματος της αριστεράς, ίσως του πιο μεγάλου, που και μόνο η μνήμη του στάζει αίμα… Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους νεοφιλελεύθερους που το μόνο που θέλουν είναι ψήφους και τίποτε άλλο. 

Οι εκλογές που έρχονται θα είναι μία θύελλα που θα περάσει και δεν θα αφήσει πίσω της ίχνη, αντίθετα θα ανοίξει τους ορίζοντες για να φανεί ποιοι ήταν πάντα οι αληθινοί Εθνικιστές και ποιοι οι  μόνοι ικανοί για την δημιουργία ενός αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος.

Χ.Α.Μ. 

Exit mobile version