Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συγκεντρώσεις των εθνικοπατριωτών και ο εν Κανά γάμος

Οι συγκεντρώσεις των εθνικοπατριωτών και ο εν Κανά γάμος

Στο Ευαγγέλιο αναφέρεται το θαύμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο οποίος εις τον εν Κανά γάμο πολλαπλασίασε με ένα θαύμα τον οίνο, ο οποίος είχε τελειώσει και έτσι ικανοποιήθηκαν όλοι οι καλεσμένοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις συγκεντρώσεις κομμάτων, παρατάξεων και κομματιδίων όπως αυτές παρουσιάζονται με μπόλικο fotoshop στο διαδίκτυο. Και αυτό συμβαίνει χωρίς εξαίρεση μόνο όταν υπάρχουν ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο και άλλες συγκεντρώσεις όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί το απαραίτητο μπέρδεμα ή τουρλουμπούκι άμα θέλετε… 

Δεν είναι δύσκολο στην Ελλάδα να δηλώσεις εθνοσωτήρας και μεσσίας, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Έτσι λοιπόν, μαζεύονται λίγες δεκάδες (ποτέ δεν φτάνουν τους εκατό) οπαδών από καμιά εικοσαριά πόλεις της Ελλάδος, καλούν σε συμμαχία και διάφορες οργανώσεις και σωματεία για τον κοινό σκοπό μιας ενότητας που ποτέ δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει μπερδεύονται με το πλήθος και μετά θριαμβολογούν. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώην(;) νεοδημοκράτες, άνθρωποι που πολέμησαν με μίσος και φανατισμό την Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2019, φαιδροί και γραφικοί τύποι του διαδικτύου για τα πανηγύρια και κάθε καρυδιάς καρύδι από κομμένους από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής μέχρι περιφερειακούς σύμβουλους που βγήκαν με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ως επικεφαλής χωρίς σταυρό κι έκλεψαν την έδρα. Και όσο για τις “φίρμες”, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους εάν δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μπορεί να πάει όμως ποτέ τίποτε μακριά με τα ψέματα; Και για πόσο καιρό; Όταν τέσσερα χρόνια μετά την πολιτική εκτέλεση της Χρυσής Αυγής από το Σύστημα κανένας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να κάνει μία συγκέντρωση και μία πορεία στο κέντρο των Αθηνών μόνος του και όχι αμζί με άλλους, τότε θα ήταν καλύτερα να τα παρατήσει, αλλά δεν τα παρατάει… Γιατί στην γωνία περιμένει το αδιέξοδο.

Χ.Α.Μ.

Exit mobile version