Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Θα ξεκινήσω με ολίγην “επικαιρότητα”…/
Τελευταίως έγινε πολύς λόγος για τον Κ.Καραμανλή!!
Και… ναί ! Ο κάτοικος Ραφήνας, αφυπνίσθη και μετά μεγάλο διάστημα σιωπής με δύο ομιλίες και μία σιωπηλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, κατεδάφισε τον Μητσοτάκη. Χωρίς να τον υποχρεώση σε παραίτηση βέβαια!! Βασικό έναυσμα ήταν οι θρυλικές πλέον σχετικά πρόσφατες υποκλοπές! Αυτό τους καίη όλους (Γιατί !;) Για όλα τα άλλα σιωπή! ΣΙΩΠΗ!!

Ακούστηκε πως ορισμένοι τον θεωρούν  θεματοφύλακα των …Αξιών τού Γνωστού Προγόνου του!
Θυμάμαι  κάποιες . “εξωτερικεύσεις” “αυτών των αξιών!
1/ Εκείνο που ονομάσθηκε ” βία και νοθεία ” …Τότε που ψήφισαν και τα δέντρα!
2/Όταν  ,ανέκραξε το περίφημο
” ποιός κυβερνάη αυτόν τον τόπο;” μετά τήν  δολοφονία του Λαμπράκη! Λές και δεν ήξερε!
3/Όταν μετεβλήθη σε Τριανταφυλλίδη και δραπέτευσε , ρίχνοντας σε κάποιον υπόνομο την ετυμηγορίαν του…”κυριάρχου λαού” ,    (σώώώπα ) που τον είχε εκλέξη στην αντιπολίτευση! Δεν το άντεχε ο εγωισμός του!
4/ Το τραγικά γνωστόν , ” Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ”!! ( Δέν θα σχολιάσω καθόλου για να μην εκτραπώ σε …βωμολοχίες.)
Αυτών είναι θεματοφύλαξ;;;Αγνωστον!
Ο ίδιος πάντως ,ως πρωθυπουργός επεχείρησε να κάνη ορισμένες ΣΩΣΤΕΣ πράξεις!!! Τον έρριξαν ! Οι κάτοικοι Ραφήνας θυμούνται διάφορα…
Δέν νομίζω ότι θα μαθευτή ποτέ τί ακριβώς είχε γίνη ! Πολλά είχαν ειπωθή και αρκετά ενδιαφέροντα  ερωτηματικά υπάρχουν!!
Ας πάμε σε άλλα θέματα που κυριολεκτικά …καίνε ή μάλλον
 ” παγώνουν “!!
Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ….ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!
Όταν οι ελληνόφωνοι θα κρυώνουν ,και θα πεινάνε , όπως λέει η ειδησεογραφία , και ορισμένοι δέν θα
 αντέξουν (!!) , θα έχουν τήν παρηγοριά και υπερηφάνεια οτι ο κούλης τούς έβαλε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και τα παθαίνουν αυτά για τη δόξα της συμμάχου της τουρκίας , ουκρανίας , τού πάμπλουτου ηγέτου της και της άκρως διεφθαρμένης κοινωνίας της !!
Όσοι κατοικούν στην Χίο ή Σάμο και λίαν προσεχώς στη Λέσβο, όπως γράφεται , θα ξέρουν οτι είναι εύκολη λεία για τους τούρκους ,μετά τον ουσιαστικό αφοπλισμό των νησιών τους , για να αντιμετωπισθούν οι …Ρώσοι , με τους οποίους είμαστε σε πόλεμο (!!!) , όπως είπε Ή ΣΤΕΝΏΤΑΤΗ συγγενής του ηγέτου μωυσή – κούλη , και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πανηγυρικά ο ίδιος !
Σημείωσις ! Μέχρι την ανακοίνωσιν αυτή , οι Ρώσοι , όπως απεδείχθη ΔΕΝ το ήξεραν και επισήμως! Βεβαια το ειχαν καταλάβη επειδή τους σκοτώνουν και όπλα ελληνικής προελεύσεως!
Θα έχουμε όπως λένε και περιορισμούς στον φωτισμό τών δρόμων!! Δηλαδη θα έχουμε και πολλές άλλες  ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ παγίδες ,οπως π.χ. η οδός Αγίου Δημητρίου που οδηγεί απο την Μαραθώνος στην Δημάρχου Μπέκα στα Σπάτα ;;;Όποιοι έχουν αυτοκτονικές τάσεις ας τη διασχίσουν νύχτα! Θα απολαύσουν τα σημεία με ΜΗΔΕΝΙΚΗ σήμανση στο οδοστρωμα και ήδη ΜΗΔΕΝΙΚΟ φωτισμό..Το τόλμησα εδώ και δύο μήνες!
Οπως φαίνεται έχουν εξαφανισθή τα λεφτά ακόμη και για μπογιές για τους δρόμους!
Βέβαια θα υπάρχουν και ευχαριστημένοι !! Το σκοτάδι είναι ο παράδεισος των κακοποιών , γενικώς!
ΜΝΗΜΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ !
Ξαναήρθε και πέρασε η επέτειος της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΉΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ  ..Έγινε;; θα γινη άραγε σε κάποιο σχολείο , διήγησις του μαρτυρίου του Χρυσοστόμου Σμύρνης;; Τουλάχιστον στη Ραφήνα όπου κατέληξαν οι κάτοικοι της γενέτειράς του ΤΡΙΓΛΊΑΣ;;ή στη Νέα Σμύρνη;;
Δέν τολμάω να φαντασθώ τη μοίρα κάποιου Δάσκαλου πού θα το αποτολμούσε!
Ήρθε και η επέτειος της ΣΦΑΓΉΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ !! Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ετίμησε πραγματικά!!
Απο τους μεγαλύτερους εθνικούς εξευτελισμούς είναι η ύπαρξις δρόμων με το όνομα του αρη βελουχιώτη ή μιζέρια ή σουλτάνα.
Στη Λαμία ανέχονται και άγαλμά του!
(Ανευ σχολίων!)
Γιά την επέτειο των ΘΕΡΜΟΠΥΛΏΝ ούτε το σκέφτηκε κανείς! Θα μπορούσαν να ενοχληθούν οι ιρανοί λάθρο! Πάλι , μόνον οι ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ήταν εκεί…
Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ !
Είναι αναπόφευκτη αυτή η δυστυχία ;;; Οχι βέβαια!! Είναι απλά η συνέπεια των βλακωδών και ανθελληνικών αποφάσεων κάποιων που ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΙΑ ΧΏΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ …””” ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ””” ( μεσα σε πολλά εισαγωγικά)
Τα όπλα τους ειναι , ο συνεχιζόμενος τρόμος για μια φτιαχτή επιδημία που ήδη , πρακτικά τελείωσε! Η  προπαγάνδα των , πάντα ,ανθελληνικών και πουλημένων δήθεν δημοσιογραφικών οργανισμών ! Η ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ πτώση του βιοτικού επιπέδου του λαου , από πείνα μεχρι κρύο και εμπλοκή της Ελλάδας εναντίον της φυσικής συμμάχου Ρωσίας …Εδώ βλέπουμε την αποθέωση της μαλακίας!!
“ΕΠΙΒΆΛΛΟΝΤΑΙ” κυρώσεις κατα της Ρωσίας , αλλά εκείνοι που θα βασανιστούν είναι οι λαοί που εξουσιάζονται απο τους γλύφτες των σιωνιστο αμερικάνων !!
Οι Ρώσοι δε στερούνται τιποτα!!
Είναι εμφανέστατον ότι ο πραγματικός ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΉΣΕΩΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗΣ είναι να φθάσουν οι ελληνόφωνοι σε τέτοιο τραγικό σημείο ώστε να μή σκέφτονται τίποτε άλλο απο το πως δεν θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ (!) απο την πείνα και το κρύο , ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΈΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΦΆΝΙΣΉ ΤΟΥΣ!!
Έχω χρησιμοποιήση , για πολύ μεγάλο μέρος αυτού του λαου την λέξη “αποβλάκωση” ! Μήπως τελικά οδηγούνται στην ΑΠΟΚΤΉΝΩΣΗ;;;
Πόσοι καταλαβαίνουν ότι οι δυνατότητες ανάκαμψης εξανεμιζονται ημέρα προς ημέρα;;
ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (;;;)
 Στήν παγκόσμια Ιστορία πολλά έθνη πχ Ασσύριοι ,Βαβυλώνιοι , Χετταίοι, Χιττίτες εξαφανίσθηκαν ,  από πολέμους καταστροφές και γενικώς Εξωγενείς Παράγοντες !
Μήπως οι λεγόμενοι ( πλέον) Ελληνες θα εξαφανισθούν απο μόνοι τους λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΊΑΣ(;;)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…
Οι ελληνόφωνοι εξελεξαν έναν εσμό ατόμων , τών οποίων οι πράξεις ξεπερνούν σε γελοιότητα ολες τις παραστάσεις του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ συνολικά..Ολοι οι χαρακτήρες είναι παρόντες ο Μπαρμπαγιώργος , ο  Χατζηαβατης, βεληγκεκας , βεζύρης!!! Απαντες παρόντες μεσα στη βουλη ! Ο ένας πιο γελοίος αλλά και πιό επικίνδυνος απο τον άλλον !
Άλλοι παριστάνουν την κυβέρνηση καί άλλοι την αντιπολίτευση!!
Αυτούς όρισαν οι ελληνόφωνοι για να σκηνοθετήσουν την ΤΡΑΓΩΔΊΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
Δυστυχώς μόνον οί πασίγνωστοι στίχοι του Βάρναλη αποδίδουν το μέγεθος του ΔΡΑΜΑΤΟΣ  που έρχεται!
” Κι έτσι στή σκότεινη ταβέρνα
 πίνουμε πάντοτε σκυφτοί
 σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
 όπου μας εύρη μάς πατεί
 Κι εμείς , ΔΕΙΛΟΙ , ΜΟΙΡΑΊΟΙ
 ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ
 ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΜΑ! “
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ!
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version